ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

26 Ιουνίου 2014

Η ΠΟΕΣΥ στο πλευρό των εργαζομένων της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΗ ΠΟΕΣΥ στο πλευρό των εργαζομένων της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014
Οι εργαζόμενοι της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις από τον περασμένο Σεπτέμβριο, που ανακοινώθηκαν οι απολύσεις σχεδόν του συνόλου των εργαζομένων στο εργοστάσιο. Οι ίδιοι καταγγέλλουν ότι η επιχείρηση κλείνει τις παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και μεταφέρει την παραγωγή σε άλλες χώρες, και κυρίως στη Βουλγαρία.
Από τότε έχουν ξεκινήσει μποϊκοτάζ στα προϊόντα της Κόκα Κόλα 3Ε, ζητώντας με αυτό τον τρόπο τη συμπαράσταση των εργαζομένων. Πολλά εργατικά κέντρα και η ΓΣΕΕ στηρίζουν τον αγώνα τους με τη συλλογή υπογραφών στην καμπάνια «έλα στη θέση τους».
Παρά τον εννεάμηνο αγώνα τους οι απεργοί της Κόκα Κόλα αντιμετωπίζουν αποκλεισμό από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης. Ακόμα και η πανευρωπαϊκή μέρα κατά της Κόκα Κόλα, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή συνδικάτων από όλη την Ευρώπη στις 5 Μαΐου, δεν βρήκε δημοσιότητα στην Ελλάδα.
Η ΠΟΕΣΥ εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της σ’ αυτό τον αγώνα και ζητά από τους συναδέλφους σε όλα τα ΜΜΕ να τον προβάλλουν όσο μπορούν. Καλεί, επίσης, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να συνυπογράψουν στην καμπάνια που βρίσκεται στο site

                   www.elastithesitous.gr.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ
Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου