ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

09 Μαΐου 2014

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ








Απευθύνεται σε κάθε αρμόδιο Δικαστήριο και Αρχή
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ
Της «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 43) και εκπροσωπείται νόμιμα.

Π ρ ο ς

  1. Την ανώνυμη εταιρεία «COCA-COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα.
  2. Τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ», που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα.
  3. Τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη
(Πλατεία Μοριχόβου 1) και εκπροσωπείται νόμιμα.
  1. Την «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙΝΩΝ ΠΟΤΩΝ»,
που εδρεύει στην Αθήνα (Ζαχ. Παπαντωνίου 54-58) και εκπροσωπείται νόμιμα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: 1) Υπουργούς: Εργασίας & Μακεδονία -Θράκης
2) Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου - 3) Πολιτικά Κόμματα & Αρμόδιους Φορείς
4) Συνδικάτα - 5) Μ.Μ.Ε.
Θεσσαλονίκη 8 Μάη 2014
Κύριοι,
Σε έκτακτη συνεδρίαση της η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας διαπίστωσε ότι η αχρειότητα της πολυεθνικής 3Ε έφτασε στο σημείο να καρατομεί ανθρώπους επειδή συμμετέχουν στο Μποϋκοτάζ και στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού (αφισοκολλήσεις κ.λ.π. στο νησί της Ρόδου) αλλά και στηρίζουν ως έχουν υποχρέωση τις αποφάσεις των οργάνων που ανήκουν .
Επικαλείστε ότι δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας στη Ρόδο κάτι για το οποίο τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι αναληθές μια και υπάρχουν πλέον των πενήντα υπαλλήλων που απασχολούνται στο νησί και αφού ζητήσατε «με αθωότητα» την μετάθεση του Αντιπροέδρου της Π.Ο.Ε.Ε.Π. και Προέδρου του κλαδικού Σωματείου του νομού Δωδεκανήσου επί σειρά ετών στην Κρήτη, μετά την άρνηση του, του κοινοποιήσατε την απόλυση του.
Αυτή σας η ενέργεια είναι ακόμη μια από τις τελευταίες σας πράξεις έξαλλου αντεργατισμού και φυσικά μας βρίσκει κάθετα αντιθέτους.
Γι’ αυτό ομόφωνα αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε Πανελλαδική 3ωρη Στάση Εργασίας σε όλο των κλάδο στο τέλος της βάρδιας την Πέμπτη 15 Μάη 2014, καλώντας σας να ανακαλέσετε την παράνομη και εκδικητική απόφασή σας.
Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα αυτή την εξώδικο προς αυτούς που απευθύνεται για να την γνωρίζουν και για τις νόμιμες συνέπειες να την αντιγράψει ολόκληρη στο επιδοτήριο του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου