ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

25 Ιουνίου 2014

Δελτίο Τύπου εκ του Γραφείου Τύπου της Π.Ο.Ε.Ε.Π.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διεύθυνση της πολυεθνικής Coca Cola 3E έχει πανικοβληθεί από τον μεγαλειώδη αγώνα των απεργών του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και επιχειρεί να τους κατατρομοκρατήσει και να ποινικοποιήσει τις προσπάθειές που κάνουν για να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Με ύπουλο τρόπο προσπαθεί να εγκλωβίσει ακόμη και τη Δικαιοσύνη ζητώντας απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης με έκδοση προσωρινής διαταγής έως ότου συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα (το επιτηδευμένο «αίτημα» θα συζητηθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα!!!) και απαιτεί 6μηνη φυλάκιση των εργαζομένων και νέα οικονομική αποζημίωση (η προηγούμενη που θα εκδικαστεί το Φθινόπωρο άγγιζε τις διακόσιες πενήντα (250) χιλιάδες ευρώ).

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και τιμάει την πολύχρονη ταξική αγωνιστική της παράδοση στηρίζοντας με όλα τα νόμιμα μέσα τον αγώνα των απεργών της Coca Cola, καλλιεργεί κλίμα αλληλεγγύης προς τους ηρωικά αγωνιζόμενους απεργούς σε όλα τα εργοστάσια του κλάδου και υποστηρίζει υλικά και ηθικά τις οικογένειές τους.

Καταγγέλλουμε τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΜΙΑΛΩΤΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ COCA-COLA ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ότι εν μέσω κρίσης κλείνει εργοστάσια και απολύει εργαζομένους, παρότι συνεχίζει να συσσωρεύει τεράστια κέρδη από την ελληνική αγορά.

Οι ενέργειες της διεύθυνσης της πολυεθνικής εταιρείας είναι κυνικές, υποκριτικές και ανήθικες και εμείς δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό για αυτές και να το καλούμε να συμβάλλει στον αγώνα για την ακύρωση των απολύσεων και για την επαναλειτουργία του εργοστασίου υπογράφοντας τη σχετική φόρμα


                      www.ElaStiThesitous.gr



Η σιωπή που προσπαθεί να επιβάλλει η πολυεθνική Coca Cola 3E γύρω από το πρόβλημα του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και η προσπάθεια ποινικοποίησης του έντιμου αγώνα των απολυμένων συναδέλφων μας θα πέσουν και αυτή τη φορά στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου