ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

13 Μαΐου 2014

Εκτελεστική Γραμματεία Π.Α.ΜΕ









Επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.

 Όχι στην απόλυση του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων της Ρόδου



Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταδικάζει την απόλυση του συναδέλφου Παπακωνσταντή Μιχάλη από την πολυεθνική 3 Ε. Ο συνάδελφος Παπακωνσταντής Μιχάλης είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου και Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) .

            Η απόλυση είναι εκδικητική, γίνεται για καθαρά συνδικαλιστικούς λόγους γιατί ο συνάδελφος συμμετείχε στον πολύμηνο αγώνα της ΠΟΕΕΠ και των εργαζομένων της ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ ενάντια στο πογκρόμ απολύσεων που έχει εξαπολύσει η 3 Ε.

            Στο όνομα της αναδιοργάνωσης της εταιρείας έχει πετάξει στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους τα τελευταία χρόνια, στοχεύοντας  οι εργαζόμενοι στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ να είναι σκυφτοί και άφωνοι για να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους.

            Η απόλυση δεν πρέπει να περάσει. Στηρίζουμε τη στάση εργασίας σε όλο τον κλάδο τη Πέμπτη 15 Μάη, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ 3 Ε.

            Στηρίζουμε και συμπορευόμαστε με τον πολύμηνο αγώνα της ΠΟΕΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου