ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

14 Μαΐου 2014

Η «Coca cola» απέλυσε τον αντιπρόεδρο της ΠΟΕΕΠΤην απόλυση του αντιπροέδρου της Πανελλαδικής 

Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων 

Ποτών (ΠΟΕΕΠ), Μιχάλη Παπακωνσταντή από την 

πολυεθνική «3Ε» καταγγέλλει και καταδικάζει το 

ΠΑΜΕ. Στην ανακοίνωσή της, η Εκτελεστική 

Γραμματεία του ΠΑΜΕ αναφέρει:


«Ο συνάδελφος Παπακωνσταντής Μιχάλης είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου και Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ). Η απόλυση είναι εκδικητική, γίνεται για καθαρά συνδικαλιστικούς λόγους γιατί ο συνάδελφος συμμετείχε στον πολύμηνο αγώνα της ΠΟΕΕΠ και των εργαζομένων της "Coca - cola" ενάντια στο πογκρόμ απολύσεων που έχει εξαπολύσει η 3Ε.
Στο όνομα της αναδιοργάνωσης της εταιρείας, έχει πετάξει στο δρόμο εκατοντάδες εργαζόμενους τα τελευταία χρόνια, στοχεύοντας οι εργαζόμενοι στην "Coca - cola" να είναι σκυφτοί και άφωνοι για να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους. Η απόλυση δεν πρέπει να περάσει. Στηρίζουμε τη στάση εργασίας σε όλο τον κλάδο τη Πέμπτη 15 Μάη, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων της "Coca - cola 3Ε". Στηρίζουμε και συμπορευόμαστε με τον πολύμηνο αγώνα της ΠΟΕΕΠ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου