ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

26 Μαρτίου 2012

11η ημέρα ανακωχής


ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012
(11η ημέρα ανακωχής)


Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΝ Γ. ΒΡΑΝΗ;

   Φήμες θέλουν να αποσύρεται (;) ο σημερινός διευθυντής της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης Γιώργος Βράνης, ο οποίος χειρίστηκε μαζί με τον Στάθη Γιαννέλο την υπόθεση της τελευταίας απεργίας στην Θεσσαλονίκη, που διήρκεσε 43 ημέρες.
Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη τίποτε επίσημο από την πλευρά της πολυεθνικής και χωρίς να υπάρχει καμία ένδειξη για την απομάκρυνση του σημερινού διευθυντή, κύκλοι κοντά στην επιχείρηση αναφέρουν ότι πάγια τακτική της πολυεθνικής ήταν να απομακρύνει τον εκάστοτε διευθυντή μετά από μια μεγάλη απεργία και όξυνση των σχέσεών του με τους εργαζόμενους.


Οι απεργοί της Κόκα Κόλα
Aκόμη περιμένουν το ψήφισμα
του δήμου Θεσσαλονίκης

   Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης πήρε απόφαση μετά από την ενημέρωση του από τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων στην Κόκα Κόλα 3 Ε της Θεσσαλονίκης Δημήτρη Δουμάνη [βλ. http:// katsarida-katsarida.blogspot.com/2012/coca-cola-omilia-proedrou-ergazomenon.html ]  να εκδώσει ψήφισμα υπέρ των απεργών. Αυτά συνέβησαν την τρίτη εβδομάδα της 43ήμερης απεργίας στην Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον της Θεσσαλονίκης, έκτοτε αγνοείται η τύχη του ψηφίσματος.!
   Η απεργία έληξε, οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στη δουλειά τους, αλλά ο δήμος Θεσσαλονίκης ακόμη δε συνέταξε και δεν απέστειλε στην έδρα του σωματείου το ψήφισμα για το οποίο αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο!



ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

   Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των συνδικαλιστικών της στελεχών θα διοργανώσει ημερίδα την επόμενη Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στα γραφεία της (Φιλίππου 43-Θεσσαλονίκη) στην αίθουσα «Αλέκος Μαραντζίδης» με θέματα το ασφαλιστικό και τις εξελίξεις στα εργασιακά και τις νέες Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (ΣΣΕ).
   Στην ημερίδα θα συμμετέχουν οι πρόεδροι και οι γενικοί γραμματείς καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι των γραμματειών ασφαλιστικού του κάθε σωματείου μέλους της ΠΟΕΕΠ.
   Εισηγητής θα είναι ο Αναστάσιος Κ.Λ. Παπαγγέλου (πολιτικός επιστήμων-δικηγόρος).


Συνεχίζονται τα συνδικαλιστικά σεμινάρια

   Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα τα επαγγελματικά συνδικαλιστικά σεμινάρια στα γραφεία της Αυτόνομης Δημοκρατικής Ένωσης Συνδικαλιστών (ΑΔΕΣ). Στα σεμινάρια, τα οποία πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, διδάσκει ο δρ. Νίκος Μαλλιαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου