ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

27 Μαρτίου 2012

12η ημέρα ανακωχής

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

(12η ημέρα ανακωχής)


Κυριαρχεί ακόμη η κοκακόλα εισαγωγής

   Συμπληρώνονται δύο εβδομάδες μετά τη λήξη της απεργίας στην Θεσσαλονίκη και στην αγορά της πόλης, αλλά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας τα εισαγόμενα προϊόντα της πολυεθνικής κυριαρχούν στα σημεία των πωλήσεων. Η Κόκα Κόλα εξακολουθεί να εισάγει από την Βουλγαρία, την Ιταλία, τη Ρουμανία κλπ. Όσα από τα προϊόντα της Κόκα Κόλα φέρουν την ένδειξη παρασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση προέρχονται από τρίτες χώρες. Εκείνα που παρασκευάζονται έχουν στην ένδειξή τους ως χώρα παρασκευής τη λέξη «Ελλάδα».


ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΕΔΥ
Για δημόσια και δωρεάν Υγεία
Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

   Διαμαρτυρία για ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό Σύστημα Υγείας, προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς χαράτσια, περιορισμούς και αποκλεισμούς.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας
Αττική στις 12.00 πλατεία Μαβίλη
Θεσσαλονίκη στις 12.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου (πλατεία Αρχαίας Αγοράς)
Βλ. για περισσότερα:



Παραστάσεις διαμαρτυρίας
στα ζαχαροπλαστεία «Χατζή»

   Συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους οι απολυμένοι από την επιχείρηση «Χατζή»:
Πέμπτη 29 Μαρτίου παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα στην οδό Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη. Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση στις12.00 στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς (άγαλμα Βενιζέλου)
   Παρασκευή 30 Μαρτίου παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της οδού Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη, προσυγκέντρωση στις 12.00 στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς (άγαλμα Βενιζέλου).
Γενικότερη πληροφόρηση για το πρόβλημα στα ζαχαροπλαστεία Χατζή βλ.: chatzisrevolt@blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου