ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

22 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ¨ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣH

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ  ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ 
ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΒΟΡΕΙΟΥ  ΕΛΛΑΔΟΣ
Γραφεία:  Φιλίππου  43 – Θεσ/νίκη  τηλ:  2310233862 – φαξ:  2310250943

 

Αρ. Πρωτ.  45                                                                                   Θεσ/νίκη  21/11/2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

         Σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συνδέσμου Πωλητών Επιθεωρητών Βόρειας Ελλάδας και   εξέτασε την κατάσταση στον κλάδο των Εμφιαλωμένων Ποτών και στάθηκε ιδιαίτερα  στην    περίπτωση της  Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον.

         Η Διοίκηση του Συνδέσμου θεωρεί ότι  βασικός στόχος της πολυεθνικής εταιρίας είναι η εξολόθρευση κάθε ίχνους συνδικαλιστικής δράσης στα εργοστάσια του Ομίλου και η καθυπόταξη των εργαζομένων στα κελεύσματά της.
         Για να πετύχει τους στόχους τους αυτούς η εταιρία έχει μεταφέρει  μέρος των δραστηριοτήτων της στην Βουλγαρία, ενώ στην Ελλάδα ο μεγάλος όγκος της δραστηριότητάς της γίνεται από υπεργολάβους και υπεργολαβικές εταιρίες.
        Οι Επιθεωρητές Πωλητές καλούν την πολυεθνική Κόκα Κόλα 3Ε με τα τεράστια κέρδη, να αναθεωρήσει τη στάση της, να συμβάλλει και αυτή από την πλευρά της  στην ανασύνταξη της εθνικής και κυρίως της τοπικής οικονομίας της βόρειας Ελλάδας. Είναι η ώρα που όλοι καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την πορεία της χώρας. Οι ευθύνες για την σημερινή κατάσταση δεν βαραίνουν μόνο την πολιτική τάξη και τους πολίτες αυτού του τόπου, αλλά και την εργοδοσία και κυρίως εκείνη τη μερίδα της επιχειρηματικής τάξης με τα αμύθητα κέρδη στο παρελθόν και τα τεράστια κέρδη σήμερα, που γυρίζει τώρα  την πλάτη στους  Έλληνες και τις Ελληνίδες και δε συμβάλλει στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας με στερήσεις και θυσίες για να ανακάμψει η εθνική οικονομία.


         Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό των άδικα απολυμένων  απεργών της  Κόκα Κόλα του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης  και θα συμβάλλουμε με τη συμμετοχή μας στην ευόδωση των προσπαθειών τους  για να λειτουργήσει το εργοστάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου