ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

13 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Από γκάφα σε γκάφα η Coca Cola
Η διεύθυνση της Coca Cola 3 Ε συνεχίζει τις γκάφες της. Μετά τη χθεσινή αποτυχημένη ενεργοποίηση απεργοσπαστικού μηχανισμού, σήμερα έστειλε νέο φορτηγό από την Αθήνα για να μεταφέρει τα ληξιπρόθεσμα προϊόντα από τις αποθήκες της Θεσσαλονίκης. Παρά τη συναινετική στάση του Σωματείου και των απεργών να συμβάλλουν  στη φόρτωση των εμπορευμάτων, η διεύθυνση της εταιρίας κάνοντας επίδειξη… προχειρότητας δεν εφοδίασε τον οδηγό του φορτηγού με τα απαραίτητα παραστατικά που ορίζει η κείμενη νομοθεσία, αφήνοντας στους απεργούς ανοικτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία δεύτερων σκέψεων για τις πραγματικές προθέσεις της.

Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα σήμερα ο οδηγός της νταλίκας με συνοδεία υπαλλήλου της security BRINKS και παρουσία της αστυνομίας έφτασε στο χώρο του εργοστασίου στην Νέα Ραιδεστό της Θεσσαλονίκης, όπου οι απεργοί διέθεσαν, όπως είχαν συμφωνήσει με την εταιρία, τρεις εργαζόμενους για τη φόρτωση της νταλίκας. Επειδή όμως οι απεσταλμένοι της Coca Cola δεν είχαν τα απαραίτητα παραστατικά για τη μεταφορά των προϊόντων, οι απεργοί προσέφυγαν σε μεικτό κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που διενεργούσε έλεγχο στην περιοχή, το οποίο τους συνέστησε να μην φορτώσουν επ΄ ουδενί λόγω το φορτηγό, διότι κάτι τέτοιο είναι πέρα για πέρα παράνομο και την ευθύνη για οποιαδήποτε φόρτωση, δρομολόγηση και μεταφορά χωρίς τα νόμιμα παραστατικά θα φέρουν οι εργαζόμενοι που θα φορτώσουν το φορτηγό.

1 σχόλιο: