ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

21 Μαρτίου 2012

6η ημέρα ανακωχής


ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012
(6η ημέρα ανακωχής)


Κόκα Κόλα: νεκρός εργάτης
στο εργοστάσιο του Βόλου

   Σοκ και αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου ενός εργάτη ο οποίος άφησε αργά χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή.
   Λίγα λεπτά μετά τις έντεκα κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και η αστυνομία για τον απεγκλωβισμό 40χρονου εργάτη στο εργοστάσιο της Κόκα Κόλα στην Α΄ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου.
   Ο άτυχος άντρας λίγα λεπτά αργότερα ανασύρθηκε νεκρός μέσα από δεξαμενή στην οποία εγκλωβίστηκε και έχασε τις αισθήσεις του. Σαφή εικόνα για τα αίτια του δυστυχήματος θα δείξει η έρευνα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.
Πηγή: e-volos.gr


ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΕΕΠ

Συναντήσεις με συνδικαλιστές της Αχαΐας

   Σήμερα το απόγευμα ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΕΠ Γιάννης Φραγγίδης και το μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΕΠ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Γιάννης Νιβορλής θα βρίσκονται στο Αίγιο σε γενική συνέλευση σωματείου του  κλάδου. Τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕΕΠ θα συναντηθούμε με συνδικαλιστές από την περιοχή της Αχαΐας για θέματα που αφορούν στην περιοχή και στους εργαζόμενους.
   Η Αγγελική Παπαντωνοπούλου από το Σωματείο των εργαζομένων στην επιχείρηση ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ του Αιγίου είναι η νέα αντιπρόεδρος της ΠΟΕΕΠ, μετά την αναπλήρωση της θέσης του παραιτηθέντος Φώτη Κατσικαρώνη, από την Κόκα Κόλα Πάτρας.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

   Η οργανωτική γραμματεία της ΠΟΕΕΠ με ανακοίνωσή της, την οποία υπογράφει ο οργανωτικός γραμματέας της Βασίλης Αρτεμίου «συγχαίρει και ευχαριστεί όλα τα μέλη των Ομάδων Υποστήριξης Συνδικαλιστικών Αγώνων (ΟΥΣΑ) και εξαίρει την καταλυτική συμβολή τους στη νικηφόρο έκβαση του απεργιακού αγώνα στην Κόκα Κόλα 3 Ε Θεσσαλονίκης».
   Η ανακοίνωση αναρτήθηκε σε όλα τα εργοστάσια του κλάδου των εμφιαλωμένων ποτών στην Θεσσαλονίκη.


ΧΟΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΣΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 στο FIX θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία (ΑΜΣΤΕΛ) Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου