ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

31 Ιουλίου 2014

Ντοκιμαντέρ ακτιβιστών για τον αγώνα στην Coca ColaΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ντοκιμαντέρ ακτιβιστών για τον αγώνα στην Coca Cola

Η αποσιώπηση του αγώνα των απεργών της Coca Cola Θεσσαλονίκης από τα μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και τις πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδες δεν μπόρεσαν να μειώσουν την ακτινοβολία του τιτάνιου αγώνα που δίνουν οι απεργοί εδώ και 10 μήνες ενάντια στην εταιρεία κολοσσό του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Πρόσφατα το Γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Passages δημοσίευσε άρθρο σχετικά με την αποσιώπηση αυτή με τίτλο «φανερά ενοχλημένη από το μποϋκοτάζ των προϊόντων της η coca cola επέβαλε σιωπή στα Μ.Μ.Ε.».
Η πληροφόρηση για τη μεγάλη απεργία και το μποϋκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola στην Ελλάδα με αποκλειστικό στόχο να ανοίξει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και να ακυρωθούν οι απολύσεις έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, χάρη στη συνεργασία των απεργών με συνδικαλιστικούς φορείς άλλων χωρών, αλλά και την έντονη δραστηριοποίησή τους στο χώρο των social media και γενικώς του Διαδικτύου.
Αυτή την περίοδο, δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους τηλεοπτικά συνεργεία, ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ σχετικά με την ανεξέλεγκτη οικονομική επεκτατική πολιτική της coca cola που καταστρέφει την τοπική οικονομία και πυροδότησε τον πολύμηνο αγώνα των απεργών και το μποϋκοτάζ των προϊόντων της. Τα ντοκιμαντέρ αυτά θα προβληθούν μέσω διεθνών δικτύων ακτιβισμού (χώρους συνδικάτων, πολιτικών νεολαιών, πρωτοβουλιών πολιτών, κινημάτων πολιτών κ.λ.π.) και με τη χρήση του Διαδικτύου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου