ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

26 Μαρτίου 2013

Η COCA COLA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ


Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η COCA COLA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ
ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ

 H πολυεθνική COCA COLA 3 E έθεσε σε κίνηση απεργοσπαστικό μηχανισμό με Έλληνες, αλλά και Βούλγαρους μεταφορείς για να σπάσει την απεργία των εργαζομένων που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα.
Σήμερα το πρωί απεργοί μπλόκαραν φορτηγό με βουλγάρικες πινακίδες, σε υποκατάστημα της Coca Cola. Ο οδηγός έφερε προϊόντα της εταιρίας από την Βουλγαρία και φόρτωνε άλλα για διανομή εντός Ελλάδος.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ COCA COLA

 Στο καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο απολυμένος από την Coca Cola Αλέκος Σαρίδης. Ο τελευταίος λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόλυσής του,  από τη διεύθυνση της πολυεθνικής παρουσίασε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως για εξετάσεις στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται έως σήμερα. Αυτή τη στιγμή έχει βγει από την εντατική και η κατάσταση του δεν παρουσιάζει περαιτέρω επιπλοκές.

1 σχόλιο:

  1. Χρησιμοποιεί και τους βούλγαρους νταλικεριδες στον απεργοσπαστικο μηχανισμό μεταφέροντας κόκα κόλα από την βουλγαρία αλλά και αυτοδιαψευδεται γιατί το 2012 τέτοιο καιρό δήλωνε ότι θα σταματήσει να εισάγει κόκα κόλα από την βουλγαρία.Για μια ακόμη φορά κοροϊδεύει τους καταναλωτές και κατ επέκτασή τον ελληνικό λαό. ΑΊΣΧΟΣ. Εύχομαι στον εργαζόμενο περαστικά του και να γυρίσει γρήγορα στην οικογένεια του.Και

    ΑπάντησηΔιαγραφή