ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

10 Ιουνίου 2014

Δελτίο Τύπου εκ του Γραφείου Τύπου


Η Διοίκηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) καταγγέλλει την πολυεθνική Coca Cola 3Ε για την συνεχιζόμενη προσπάθειά της να εκφοβίσει τους απεργούς του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης με τα επαναλαμβανόμενα «εξώδικα» - απειλές, την ίδια στιγμή που η ίδια παραβιάζει τους στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος προσλαμβάνοντας απεργοσπάστες στη θέση των απεργών.
Οι περήφανοι αγωνιστές απεργοί του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης έχουν κερδίσει το σεβασμό όλων των συναδέλφων του κλάδου και του καταναλωτικού κοινού, το οποίο ανταποκρίνεται με μεγάλη ζέση στο μποϊκοτάζ των προϊόντων της εταιρίας με μοναδικό σκοπό να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.
Οι πρακτικές περιφρόνησης των κανόνων που διέπουν μια συντεταγμένη δημοκρατική κοινωνία και ο κυνισμός με τον οποίο απειλεί τους εργαζόμενους για πράξεις άσχετες με τον αγώνα τους φανερώνει το αδιέξοδο που έχει οδηγήσει την εταιρεία η αδιαλλαξία και οι πρακτικές αντεκδίκησης στελεχών της απέναντι στους εργαζόμενους και στο δίκαιο αίτημά τους να ακυρωθούν οι απολύσεις και να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.
Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. στηρίζει τον αγώνα των απεργών και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά, διαμηνύοντας στους περήφανους αγωνιστές εργάτες της Κόκα Κόλα, ότι ο αγώνας τους ήταν, είναι και θα παραμείνει αγώνας όλων των εργαζομένων του κλάδου.

Οι συνάδελφοί μας με τη στάση τους και τον πολύμηνο αγώνα τους τιμούν τις παραδόσεις όλης της εργατικής τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου