ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

05 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων

ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης

17ο χιλ. Θεσ/νίκης – Πολυγύρου – τηλ: 2310497155
Αρ. Πρωτ. 96 Θεσσαλονίκη 5/6/2014

Π ρ ο ς
Την «COCA-COLA 3 E ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε.»

Σχετικά με την Εξώδικη – Διαμαρτυρία – Όχληση σας (επιδόθηκε σε εμάς στις 4-6-2014) σας αναφέρουμε ότι βρισκόμαστε σε πολυήμερες νόμιμες απεργιακές κινητοποιήσεις και κάθε προσπάθεια σας να μας εκφοβίσετε συνδέοντας με απαράδεκτο τρόπο τις ενημερωτικές μας δράσεις προς το καταναλωτικό κοινό με δήθεν παράνομες ενέργειες μας με προφανή σκοπό να μας εξαναγκάσετε να διακόψουμε τον έντιμο αγώνα μας θα πέσει στο κενό.
Δηλώνουμε ότι επ’ ουδενί λόγω θελήσαμε ποτέ, ούτε θέλουμε να βλάψουμε περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, ούτε να δυσφημήσουμε τα προϊόντα της όπως ανακριβώς σημειώνεται, κάτι τέτοιο θα ήταν οξύμωρο εφόσον κύριο αίτημα των απεργιακών μας κινητοποιήσεων και της καμπάνιας του «μποϊκοτάζ» είναι η επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και η επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία τους.
Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τις ανάρμοστες πρακτικές και τις απαράδεκτες επιλογές της εταιρείας θα συνεχισθεί με αμείωτη ένταση έως ότου δικαιωθούμε και επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας.

Κοινοποίηση: Υπουργούς Εργασίας & Μακεδονίας-Θράκης, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Κοινωνικής Επιθ/σης Κεντρικής Μακεδονίας, Πολιτικά Κόμματα, Συνδικάτα, Μ.Μ.Ε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου