ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

05 Ιουνίου 2014

Καταγγελία προς το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ( Σ.ΕΠ.Ε )

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων

ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης

17ο χιλ. Θεσ/νίκης – Πολυγύρου – τηλ: 2310497155
Αρ. Πρωτ. 97 Θεσσαλονίκη 5/6/2014

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
Π ρ ο ς
το ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ (Σ.ΕΠ.Ε.)

Η Διοίκηση του Σωματείου των εργαζομένων στην Κόκα Κόλα 3Ε Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τη διεύθυνση της εταιρείας για ωμή και προκλητική παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας. Συγκεκριμένα η διεύθυνση της Κόκα Κόλα εν μέσω πολυήμερων καθόλα νόμιμων απεργιακών κινητοποιήσεων, σε μια προσπάθειά της να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των απεργών και με σαφή πρόθεση και κίνητρο την αντεκδίκηση για τον δίκαιο και υποστηριζόμενο από την κοινωνία αγώνα τους, προχώρησε στην πρόσληψη αντικαταστατών των συναδέλφων μας που απεργούν.
Παρακαλούμε να διενεργήσετε τους απαραίτητους ελέγχους, να επιβάλλετε τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας, εάν αυτό χρειαστεί, για να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας.


Κοινοποίηση: Υπουργούς Εργασίας & Μακεδονίας-Θράκης, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Τμήμα Κοινωνικής Επιθ/σης Αν. Τομέα Θεσ/νίκης, Π.Ο.Ε.Ε.Π., Ε.Κ.Θ., Μ.Μ.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου