ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

16 Μαΐου 2014

Ψήφισμα Απεργιακής Συγκέντρωσης




Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων

Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Α.Π.Θ. 879 Α.Β.Σ. 5016/92
Γραφεία: Φιλίππου 43 – 54631 Θεσ/νίκη – τηλ: 2310233862 – φαξ: 2310250943

Αρ. Πρωτ. 510 Θεσσαλονίκη 15/5/2014


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Απεργιακής Συγκέντρωσης

Εμείς οι εργαζόμενοι μέλη του Σωματείου ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, συμμετέχοντας στην 3ωρη στάση διαμαρτυρίας που κήρυξε η Ομοσπονδία μας, συγκεντρωθήκαμε έξω από τον χώρο του εργοστασίου και αφού ακούσαμε την Διοίκηση μας και άλλους ομιλητές,
ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ότι
Η πολυεθνική 3E για ακόμη μια φορά έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, έδειξε τις πραγματικές της θέσεις και προθέσεις απέναντι στον άνθρωπο- εργαζόμενο, απέναντι σε όποιον αγωνίζεται, απέναντι σε όποιον υπερασπίζετε συναδέλφους, απέναντι σε όποιον συνδικαλίζεται.
Τελευταίο της θύμα ο Αντιπρόεδρος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ και Πρόεδρος του Κλαδικού Σωματείου Νομού Δωδεκανήσου ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ, ο οποίος εργαζόταν επί σχεδόν 30 χρόνια στην συγκεκριμένη πολυεθνική και τον οποίο τώρα απέλυσε η διεύθυνση με προσχηματικό και εκβιαστικό τρόπο απαιτώντας να δεχθεί μετάθεση από την Ρόδο στην Κρήτη, ενώ υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Ρόδο.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ
Την πολυεθνική 3Ε για αυτή την αντεργατική, αντισυνδικαλιστική και κυρίως την παράνομη νομικά και ηθικά συμπεριφορά της και την καλούμε να σεβαστεί την 30χρονη προσφορά του συναδέλφου σ’ αυτήν, την πολιτική και κοινωνική του δράση αλλά και το θεσμό της οικογένειας .
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι τέτοιες ενέργειες μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε αυτές οι συμπεριφορές να καταδικαστούν έμπρακτα από το σύνολο της κοινωνίας. Συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε την πλήρη αλληλεγγύη στον συνάδελφο μας μέχρι την τελική δικαίωση του.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ


Στη Διοίκηση μας να επιδώσει το παρόν Ψήφισμα σε κάθε αρμόδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου