ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

19 Μαρτίου 2014

Στο πλευρό των εργαζόμενων της Coca Cola η Δέσποινα Χαραλαμπίδου



Στο πλευρό των εργαζόμενων της Coca Cola η Δέσποινα Χαραλαμπίδου








Η υποψήφια Περιφερειάρχης Δέσποινα Χαραλαμπίδου ξεκίνησε σήμερα την προεκλογική της εκστρατεία από τούς απεργούς της κόκα κόλα τους οποίους στηρίζει στον δίκαιο και μακροχρόνιο αγώνα από την πρώτη μέρα. Η κυρία Χαραλαμπίδου αναφέρθηκε στον αγώνα των απεργών της κόκα κόλα τονίζοντας ότι είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης. Στην συνέχεια έκανε αναφορά στις θέσεις και τις προτάσεις της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας σε σχέση με τις δυνατότητες ανατροπής της αποβιομηχάνισης της Κ. Μακεδονίας.


Link:
Παρακολουθήστε το Video απο την επίσκεψη της Δέσποινας Χαραλαμπίδου στο εργοστάσιο της Coca Cola













Θεσσαλονίκη


Από την Coca Cola, εκεί όπου οι εργαζόμενοι συμπληρώνουν σήμερα 172 ημέρες ηρωικού αγώνα και συνεχόμενων απεργιών, ενάντια στις απολύσεις και διεκδικώντας να επιστρέψει η παραγωγή της πολυεθνικής στη Θεσσαλονίκη, ξεκινά αύριο τις περιοδείες της η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Η Δ. Χαραλαμπίδου από τη θέση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ εξ αρχής βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων της Coca Cola και τώρα ως επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα αποφάσισε να κάνει την εκκίνηση των περιοδειών της από το συγκεκριμένο εργοστάσιο, δηλώνοντας έτσι τη στήριξή της στον κόσμο της εργασίας. Τον κόσμο που, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «πλήττεται βάναυσα όλα αυτά τα χρόνια από τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζουν η τρόικα και η συγκυβέρνηση για τις πολυεθνικές εταιρείες, με ενεργό συμπαραστάτη τους την μέχρι σήμερα διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας». Εξάλλου αυτό το ξεκίνημα έχει άμεση σχέση και με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της υποψηφιότητας της Δέσποινας Χαραλαμπίδου, αφού η ίδια έχει δώσει μακρόχρονους εργατικούς αγώνες και ως εκλεγμένη στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση που θα έχει με το σωματείο των εργαζομένων, η Δ. Χαραλαμπίδου θα κάνει αναφορά και στις προτάσεις της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας σε σχέση με τις δυνατότητες ανατροπής της αποβιομηχάνισης της Κ. Μακεδονίας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου