ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

15 Ιανουαρίου 2014

Νέες Απολύσεις στην Κόκα-Κόλα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Νέες απολύσεις στην Coca Cola»

         Η αμερικανική πολυεθνική Coca Cola συνεχίζει την ανάλγητη και αντικοινωνική πολιτική της με νέες απολύσεις. Μετά το κλείσιμο του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης προχωράει τώρα και σε συρρίκνωση τμημάτων του εργοστασίου του Βόλου.
         Οι εργαζόμενοι στον Βόλο απεργούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, «καταγγέλλοντας» - όπως αναφέρουν στην «ανακοίνωση-γνωστοποίησή» τους – «την απαράδεκτη και αντικοινωνική συμπεριφορά της εταιρίας Coca Cola για το κλείσιμο τμημάτων του εργοστασίου του Βόλου που έχει ως συνέπεια την απώλεια 52 θέσεων εργασίας».
         Η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π.  βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Βόλου και στηρίζει κάθε αγωνιστική προσπάθειά τους για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και για να μη φύγει κανένα τμήμα της παραγωγής στο «εξωτερικό» διάβαζε στην Βουλγαρία, όπως αναφέρουν και τα δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο («η παραγωγή χυμών θα  μεταφερθεί  στο Σχηματάρι Βοιωτίας  και  σε εργοστάσιο του ομίλου στο εξωτερικό» Εφημερίδα των Συντακτών, 15-1-2014).

         Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καταγγέλλει την πολιτική της εξόντωσης των θέσεων εργασίας στην Ελλάδα από την πολυεθνική εταιρεία και τα ακριβοπληρωμένα golden boys της και  καλεί τον λαό όλης  της Ελλάδας να συνεχίσει να στηρίζει τους απεργούς σε Θεσσαλονίκη  και  Βόλο  κάνοντας  μποϊκοτάζ των προϊόντων της ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ  μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη,  ανακαλέσει  το  κλείσιμο  της  γραμμής  παραγωγής  του  Βόλου και  ακυρωθούν όλες οι απολύσεις στον Όμιλο της Τρία Έψιλον.