ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

28 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων
ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ  3Ε
Θεσσαλονίκης










17ο χιλ. Θεσ/νίκης – Πολυγύρου – τηλ: 2310497155
Αρ. Πρωτ. 5 Θεσσαλονίκη 26/3/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 24 Μάρτη 2014 – παρουσία δικαστικού - οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στην Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.).
Οι εργαζόμενοι που βρίσκονται σε απεργία από την πρώτη Οκτωβρίου (συμπληρώνονται σε λίγο έξι συνεχείς μήνες απεργιακών κινητοποιήσεων) προσήλθαν όλοι στις κάλπες (ποσοστό συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία 100%) και εξέλεξαν τη νέα τους Διοίκηση. Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας επιβεβαιώνουν ότι οι αποφάσεις της απερχόμενης Διοίκησης και η διαχείριση του απεργιακού αγώνα βρίσκουν σύμφωνους όλους τους εργαζόμενους απεργούς.


Η νέα Διοίκηση υπό τον Πρόεδρο Γρηγόρη Παπαδόπουλο, στέλνει ήδη το πρώτο μήνυμα προς την εργοδοτική πλευρά, ότι θα εντείνει τις απεργιακές κινήσεις, εφόσον από σήμερα συνεργεία απεργών ταξίδεψαν στην Αθήνα και θα εμφανίζονται καθημερινά σε μαζικούς χώρους και στους δρόμους της Αθήνας για να διανείμουν πληροφοριακό υλικό για το μποϋκοτάζ στο καταναλωτικό κοινό του Λεκανοπεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου