ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

09 Απριλίου 2012

25η ημέρα ανακωχής


ΑΠΕΡΓΙΑ στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

(25η ημέρα ανακωχής)

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012



ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Επιστολή του σωματείου των εργαζομένων στην Κόκα Κόλα Πάτρας προς τα σωματεία της δύναμης της ΠΟΕΕΠ δημιουργεί μετααπεργιακές εντάσεις στο συνδικαλιστικό χώρο.
Μέχρι τώρα δεν υπήρξε αντίδραση από την πλευρά του Σωματείου Εργαζομένων στην Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες θέλουν η επιστολή του σωματείου της Πάτρας να περιέχει βαρείς χαρακτηρισμούς εις βάρος των απεργών της Θεσσαλονίκης.
   Η στάση ερμηνεύεται ως απάντηση της διαγραφής του προέδρου του Σωματείου της Πάτρας Φώτη Κατσικαρώνη από την παράταξη της Αυτόνομης Δημοκρατικής Ένωσης Συνδικαλιστών (ΑΔΕΣ). Στο επίσημο site της ΠΟΕΕΠ δεν αναφέρεται πλέον το σωματείο των εργαζομένων στην Κόκα Κόλα Πάτρας στα μέλη του.  


Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

   Μετά τη λήξη της απεργίας στην Θεσσαλονίκη η Κόκα Κόλα επανέρχεται με μια εκτεταμένη 
διαφημιστική καμπάνια. Η εφημερίδες της Κυριακής φιλοξενούσαν ολοσέλιδες διαφημίσεις της πολυεθνικής εταιρίας, η οποία προσπαθεί να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη σχέση της με το καταναλωτικό κοινό.



ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

   Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Την Παρασκευή και σήμερα το πρωί (Δευτέρα) συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με τους εκπροσώπους της εταιρίας.
Δεν υπήρξε σύμπτωση απόψεων και έτσι συνεχίζονται κανονικά οι εξαγγελθείσες κινητοποιήσεις με τις 3ωρες στάσεις εργασίας, στις οποίες αναφερθήκαμε από την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου