ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

20 Μαρτίου 2012

5η ημέρα ανακωχής


ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012
(5η ημέρα ανακωχής)


Συνεδρίασε η Ε.Ε. της ΠΟΕΕΠ

   Στο χώρο των γραφείων της ΠΟΕΕΠ πραγματοποιήθηκε η τακτική εβδομαδιαία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΕΕΠ.
   Συζητήθηκε το ζήτημα της Κόκα Κόλα, τα θέματα της υπογραφής συλλογικών συμβάσεων εργασίας, οργανωτικά ζητήματα και οι επισκέψεις σε συνέδρια ξένων συνδικαλιστικών οργανώσεων με τις οποίες συνεργάζεται η ΠΟΕΕΠ.


Η ΕΤ «θυμήθηκε» τους απεργούς
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ

   Γελοιότητες από την Ελληνική Τηλεόραση (ΕΤ). Θυμήθηκε τώρα, μετά τη λήξη της απεργίας, τους απεργούς της Κόκα Κόλα Τρία Έψιλον Θεσσαλονίκης και θέλει να «ενημερώσει» την κοινή γνώμη για τη συμφωνία με την πολυεθνική Κόκα Κόλα.
Οι εργαζόμενοι παρέπεμψαν στο Δελτίο Τύπου της ΠΟΕΕΠ και εκεί τελείωσε η υπόθεση.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΕΠ

   Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 19 Μαρτίου τα σεμινάρια της ΠΟΕΕΠ. Αποτελούνται από 12 ενότητες, συμμετέχουν 23 εργαζόμενοι και πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα στο  χώρο των γραφείων της Αυτόνομης Δημοκρατικής Ένωσης Συνδικαλιστών (ΑΔΕΣ).


Αντιναζιστικό συλλαλητήριο από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζοντας την αντίληψη των εργαζομένων της Αθήνας, επαναλαμβάνει την αδιαπραγμάτευτη θέση του ότι καμία διάκριση φύλλων, φυλής και θρησκείας δεν μπαίνει ανάμεσά μας!
   Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί, μετανάστες και έλληνες, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της φτώχειας, της ανεργίας, της καταπίεσης.
   Όλοι οι εργαζόμενοι μαζί, μετανάστες και έλληνες, βιώνουμε τις συνέπειες της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που θέλει τους εργαζόμενους δούλους υπό το ζυγό τραπεζών και κεφαλαίου.
   Καλούμε όλους τους πολίτες της Αθήνας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους μετανάστες συναδέλφους μας και την έμπρακτη καταδίκη σε πράξεις βίας και ρατσισμού.
   Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στο αντιναζιστικό συλλαλητήριο:
Σάββατο 24 Μάρτη, ώρα 15.00, στην Πλ. Κοτζιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου