ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

01 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση από τους Ευρωβουλευτές του Κ.Κ.Ε.

Πρόσκληση από τους Ευρωβουλευτές του Κ.Κ.Ε. Για την προώθηση και προβολή του Τιτάνιου Απεργιακού Αγώνα μας για την επαναλειτουργία του εργοστασίου, στο πλαίσιο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο







ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
ΟΜΑΔΑ


Βρυξέλλες 30.9.2014




ΠΡΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ "ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3Ε" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Συνάδελφοι
Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που ξεκίνησε ο απεργιακός αγώνας, των εργαζόμενων στη ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης ενάντια στις απολύσεις και το κλείσιμο του εργοστασίου.
Αποδείχθηκε ένας ιδιαίτερα μακρόχρονος, σκληρός αγώνας ενάντια σε ένα σύμβολο των μονοπωλίων και του καπιταλισμού, ενάντια σε νόμους, κυβερνήσεις και Ευρωπαϊκή Ένωση που το στηρίζουν.
Ένας αγώνας που ένα χρόνο μετά, συνεχίζεται χάρη στη ταξική υπομονή και επιμονή των απεργών αλλά και χάρη στην αλληλεγγύη που έχει εκφράσει η εργατική τάξη της Ελλάδας αλλά και διεθνώς.
Ο αγώνας πρέπει να ενισχυθεί, να κλιμακωθεί, να στοχεύσει στη ρίζα του προβλήματος : τα μονοπώλια, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις κυβερνήσεις που τα στηρίζουν σε βάρος των εργατών και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Να αναδειχτεί σε διεθνές και Ευρωπαϊκό επίπεδο, να καλλιεργήσει το έδαφος για ακόμα πλατύτερη αλληλεγγύη από την εργατική τάξη και τους λαούς άλλων χωρών, μεγαλύτερη συσπείρωση δυνάμεων.

Με τη σκέψη αυτή, η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας προσκαλεί αντιπροσωπεία από το σωματείο σας να παρευρεθεί στις 20 και 21/20/2014, στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.






ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ                                                                  ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου