ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

06 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ από το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
Α.Π.Θ. 879 Α.Β.Σ. 5016/92
Γραφεία: Φιλίππου 43 – 54631 Θεσ/νίκη – τηλ: 2310233862 – φαξ: 2310250943

Αρ. Πρωτ. 553 Θεσσαλονίκη 6/8/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
στους ΑΠΕΡΓΟΥΣ της Κόκα Κόλα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εμείς οι εργαζόμενοι μέλη του Σωματείου ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, συγκεντρωθήκαμε στο χώρο του εργοστασίου και αφού ακούσαμε την Διοίκησή μας και άλλους ομιλητές διαπιστώσαμε ότι:
Οι συνάδελφοί μας στην Κόκα Κόλα Θεσ/ νίκης εδώ και 10 μήνες συνεχίζουν με αμείωτη αγωνιστικότητα τον δίκαιο τους αγώνα ενάντια στην υπερκερδοφόρα ακόμη και μέσα στην κρίση, πολυεθνική Κόκα Κόλα, με αποκλειστικό τους αίτημα την επαναλειτουργία του μοναδικού εργοστασίου στην Βόρεια Ελλάδα, από την Κέρκυρα μέχρι την Ορεστιάδα.
Από την αρχή του αγώνα τους ήμασταν δίπλα τους και συμμετείχαμε σε όλες τις μορφές πάλης που επέλεγαν.
Συνεχίζουμε να ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ τα προϊόντα της 3Ε ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, δεν αγοράζουμε και δεν πίνουμε Κόκα Κόλα, Αμίτα, Φάντα, Νestea, Motion, μέχρι να ξαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ
Να δώσουμε, ως οικονομική ενίσχυση στους απεργούς για τον μήνα Αύγουστο ποσό που αντιστοιχεί στη χρηματική αξία δύο ημερομισθίων για κάθε εργαζόμενο, ενισχύοντας και με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο αγώνα των συναδέλφων μας απεργών.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου