ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

06 Μαΐου 2014

Ανακοινώσεις Σωματείων Θεσσαλονίκης & Βόλου

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων

ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης

17ο χιλ. Θεσ/νίκης – Πολυγύρου – τηλ: 2310497155
Αρ. Πρωτ. 65 Θεσσαλονίκη 5/5/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
5 Μαΐου
Ευρωπαϊκή ημέρα δράσης ενάντια στην πολιτική
της COCA COLA

Οι απεργοί της Coca Cola 3Ε Θεσσαλονίκης χαιρετίζουν τη σημερινή (5η Μάη) πανευρωπαϊκή ημέρα ενάντια στην αντεργατική πολιτική της πολυεθνικής.
Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της Ευρώπης καταγγέλλουν τη στάση της Coca Cola που κλείνει εργοστάσια και απολύει διαρκώς εργαζόμενους.
Σε όλα τα εργοστάσια της Coca Cola στην Ευρώπη θα γίνουν συγκεντρώσεις και μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την επιχείρηση ότι οι εργαζόμενοι της Ευρώπης δεν θα ανεχθούν την νέα επιχειρηματική στρατηγική για περαιτέρω αύξηση των κερδών η οποία οδηγεί σε μία ατέλειωτη αναζήτηση εργατικής ευελιξίας και υπονομεύει σοβαρά το βιοτικό επίπεδο των σημερινών εργαζομένων και τα εργατικά δικαιώματα.


Στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε διαρκείς απεργιακές κινητοποιήσεις για πάνω από επτά μήνες εξαιτίας αυτής της αντεργατικής πολιτικής της πολυεθνικής και καλούν το λαό σε Μποϋκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου