ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

05 Μαρτίου 2014

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα εμφιαλωμένα ποτά

<<Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της εκδίκασης της προσφυγής συνεργατών της πολυεθνικής κατά των απεργών εργαζομένων...

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα εμφιαλωμένα ποτά και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στην «Coca – Cola 3Ε», σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά.
Η απόφαση πάρθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στην προσπάθεια της πολυεθνικής εταιρείας «Coca – Cola» να ποινικοποιήσει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης. Η ομοσπονδία καταγγέλλει «μεθοδευμένες προσφυγές στη δικαιοσύνη «συνεργατών» της, μέλη εταιρείας σεκιούριτι, συνοδών του απεργοσπαστικού μηχανισμού που έστησε η εταιρεία, εναντίον απεργών συναδέλφων μας».
Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της εκδίκασης της προσφυγής συνεργατών της πολυεθνικής κατά των απεργών εργαζομένων και «συμπίπτει με την συμπλήρωση πέντε μηνών απεργίας και αναδεικνύει το σκληρό αντεργατικό πρόσωπο της «Coca – Cola» που επέλεξε το δρόμο της ποινικοποίησης της απεργίας για να εκφοβίσει τους συναδέλφους μας, να κάμψει το αγωνιστικό τους φρόνημα και να συκοφαντήσει τον έντιμο αγώνα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των εργαζόμενων.
«Ζητήθηκε ιατρική γνωμάτευση από τον άνθρωπο που υποτίθεται προπηλάκισαν οι συνάδελφοι, αλλά δεν κατέθεσε κάτι, το δικαστήριο πήρε τρίμηνη αναβολή, ήρθαμε πάλι εδώ δεν προσκόμισε το συγκεκριμένο έγγραφο, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να πάρει αναβολή τον Σεπτέμβριο», ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Γρηγόρης Παπαδόπουλος.
Όλα αυτά όπως είπε ο ίδιος γίνονται «για να υπάρχει δικαστική ομηρία, γιατί εάν σήμερα υπήρχε αθώωση θα έβγαινε προς τα έξω και θα ήταν κάτι εναντίον της εταιρείας, οπότε η εταιρεία εμμένει στο να βγαίνει προς τα έξω ότι οι εργαζόμενοι της κάνουν αξιόποινες πράξεις», επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος.
Λ. Ζαβλιάρης

www.karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου