ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

05 Μαρτίου 2014

Η ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ κάνει κακό και στο Ποδόσφαιρο...     


Πυρ και μανία εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου με δηλώσεις του στο ολλανδικό σάιτ  «voetbal international».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μίλησε για τον τραυματισμό του στο μάτι από το αντικείμενο πού δέχθηκε από την εξέδρα, αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ακόμη δεν έχει συλληφθεί ο δράστης και με χιούμορ τόνισε πως στο εξής δεν θα ξαναπιεί κόκα - κόλα:

«Υπέστη μερική διάσειση και είχα πρόβλημα με την όραση μου. Το αντικείμενο με χτύπησε κάτω από το αριστερό μάτι και ο γιατρός του Παναθηναϊκού ανησύχησε, δεν έκανα θέατρο, δεν κορόιδεψα.

Το αστείο είναι πως πέντε μέρες νωρίτερα η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και δη στο ματς του Champions League κόντρα στη Γιουνάιτεντ ήταν πολύ καλή. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως, οι ίδιοι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μία διαφορετική ατμόσφαιρα. Ήταν γελοίο αυτό που συνέβη χθες. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχει συλληφθεί αυτός που μου πέταξε το αντικείμενο.

Στα τελευταία λεπτά του ματς και ο τερματοφύλακας μας δέχθηκε αντικείμενα στο κεφάλι από τις εξέδρες και μετά απ' όλα αυτά ο καθένας μπορεί να ξεχάσει πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σημαντική νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που δεν είχε χάσει κανένα ματς.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι 100% υγιής, αλλά αύριο που έχουμε προπόνηση, θα σηκωθώ θα πάω στο προπονητικό μας κέντρο και δεν θα έχω προβλήματα. το σίγουρο είναι πως «μετά απ' όλα αυτά δεν θα ξαναπιώ κόκα-κόλα».