ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

12 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση-κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ


Την Δευτέρα 17/3 στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα της Κ.Ε.Δ.Η.Σ. (Πρώην ΔΕΠΚΑ), σύσκεψη του ΠΑΜΕ με εργαζομένους τις ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ


Ανακοίνωση-κάλεσμα


Η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ Ν. Σερρών χαιρετίζει τον ανυποχώρητο, ηρωικό, πολυήμερο απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, την απαράμιλλη αντοχή των απεργών μέσα σε συνθήκες άγριας επίθεσης της εργοδοσίας (με δικαστήρια, διώξεις εργαζόμενων, εκβιασμούς κ.λ.π.).

Ο αγώνας αυτός έχει ευρύτερη σημασία. Είναι αγώνας όχι μόνο των εργαζόμενων στη ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, αλλά ολόκληρου του κλάδου, όλης της εργατικής τάξης. Είναι αγώνας ενάντια σε διεθνές μονοπώλιο – σύμβολο του καπιταλισμού και της κοινωνικής εκμετάλλευσης. Διεξάγεται μέσα στο χώρο δουλειάς, στο τόπο που γεννιέται η εκμετάλλευση, κόντρα σε κορυφαίο εκπρόσωπο των υπεύθυνων για όλα τα δεινά που μαστίζουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ), το ΠΑΜΕ, τα ταξικά σωματεία από τη πρώτη στιγμή στάθηκαν ενεργά δίπλα στον ηρωικό αγώνα των απεργών της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.

Το ΠΑΜΕ καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε λαϊκό άνθρωπο να κάνει δική του υπόθεση τον κρίσιμο αυτό αγώνα. Καλεί τα σωματεία, κάθε συνδικαλιστή που σέβεται το ρόλο του να πάρουν άμεσα πρωτοβουλίες για την εκδήλωση μαχητικής αλληλεγγύης στους απεργούς της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, με κάθε τρόπο. Με ενημέρωση των μελών τους, με αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων και ψηφίσματα, με ανακοινώσεις στο Τύπο, με συγκεντρώσεις των λαϊκών επιτροπών στις γειτονιές, με οικονομική βοήθεια στον αγώνα των απεργών.

Η πολυεθνική έχει στο πλάι της, συμμάχους, τις κυβερνήσεις, τους επιχειρηματικούς ομίλους, την Ευρωπαϊκή Ένωση, και εκείνους που υποστηρίζουν ότι αυτή και ο καπιταλισμός μπορεί να αλλάξει να γίνει ανθρώπινος.

Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ πρέπει να νιώσει στο πετσί της ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τους απεργούς. Έχει να κάνει με ολόκληρη την εργατική τάξη της χώρας.


Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17/3 ΣΤΙΣ 7μ.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΕΠΚΑ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου