ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

05 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ Κοινός τόπος όλων των ομιλητών, αλλά και του συναγωνιστή Γ.Βούρτσα που πραγματοποίησε την τελική ομιλία εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης ήταν ότι η απάντηση της εργατικής τάξης και όλου του λαού στην επίθεση κεφαλαίου και ΕΕ πρέπει να είναι ενιαία και καθολική.


ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ(ΦΩΤΟ)Σημαντική ήταν η επιτυχία της σημερινής (4/2) συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους απεργούς της κόκα-κόλα που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης.

Παρά το γεγονός ότι συνέπεσε με τη μεγάλη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για την Υγεία, η συμμετοχή ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παρά το ταυτόχρονο με την πανθεσσαλονίκεια συγκέντρωση γιατί είχε ήδη αναβληθεί μια φορά.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο συναγωνιστής Ζαμπετόπουλος από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΥΑΘ, ο συναγωνιστής Ηλιού από τις ταξικές δυνάμεις της ΕΛΒΟ και ο συναγωνιστής Σοτίδης από το σωματείο εργαζομένων της κόκα - κόλα που έχουν κλείσει ήδη πάνω από 4 μήνες απεργίας και συνεχίζουν μαχητικά, έχοντας πείσει και μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Β.Ελλάδας να συμμετάσχει στο μποϋκοτάζ των προϊόντων κόκα-κόλα 3Ε.

Κοινός τόπος όλων των ομιλητών, αλλά και του συναγωνιστή Γ.Βούρτσα που πραγματοποίησε την τελική ομιλία εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης ήταν ότι η απάντηση της εργατικής τάξης και όλου του λαού στην επίθεση κεφαλαίου και ΕΕ πρέπει να είναι ενιαία και καθολική.

Στη συνέχεια συγκροτήθηκε μαχητική πορεία που διαμέσου των οδών Αγν. Στρατιώτου-Ελπίδος-Φιλίππου-Μαυρομιχάλη επέστρεψε στα σκαλάκια του Δημαρχείου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου