ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

12 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

«ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στα προϊόντα Κόκα Κόλα, Αμίτα, Φάντα και νερό ΑΥΡΑ»
μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της  Θεσσαλονίκης  και  να  ακυρωθούν  οι  απολύσεις.ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Νέες αφίξεις  με την ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ από τη Γ.Σ.Ε.Ε.»

Στα γραφεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.)  έφθασε χθες η δεύτερη μεγάλη παρτίδα από πενήντα χιλιάδες αφίσες για τον αγώνα των εργαζομένων της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης  που  έστειλε η Γενική  Συνομοσπονδία Εργατών     Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.).
Αρχικά η Γ.Σ.Ε.Ε. είχε χρηματοδοτήσει εκατό χιλιάδες αφίσες,  οι οποίες έχουν ήδη αφισοκολληθεί από τους απεργούς στην Θεσσαλονίκη και στις άλλες  πόλεις της Ελλάδας και αποδείχτηκαν ένα  πολύ αποτελεσματικό επικοινωνιακό εργαλείο στον πολύμηνο (σε λίγο συμπληρώνονται     πέντε μήνες!) απεργιακό αγώνα.

Με τις αφισοκολλήσεις οι απεργοί έσπασαν τη σιωπή που έχει επιβληθεί στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης γύρω από τη μακρόχρονη απεργία τους και ταυτόχρονα καλούν τους καταναλωτές να ενισχύσουν τον αγώνα  τους  δείχνοντας  «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στα προϊόντα Κόκα Κόλα, Αμίτα, Φάντα και νερό ΑΥΡΑ» μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της  Θεσσαλονίκης  και  να  ακυρωθούν  οι  απολύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου