ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

30 Ιανουαρίου 2014

Οικολογική Εναλλακτική Πρωτοβουλία Ερμιονίδας

Οικολογική Εναλλακτική Πρωτοβουλία Ερμιονίδας
155 Υπογραφες συμπαραστασης απο την Ερμιονιδα στους απεργους της Κοκα Κολα




Σταματαμε την συλλογη υπογραφων και θα τις στειλουμε στους απεργους την εταιρεια και διεθνεις εργατικες οργανωσεις.Απο τον κοσμο που πλησιασαμε υπογραφη εβαλε το 30% περιπου.Τι νοημα εχει η υπογραφη μας ρωτησαν πολλοι.Μαζι βγαλαμε τις απαντησεις.Το νοημα ειναι η ηθικη συμπαρασταση στους απεργους .Να μην νιωσουν μονοι τους στον αγωνα που κανουν να γινει γνωστη στον κοσμο η απεργια τους και να μπουκοταρουμε τα προιοντα οσο διαρκει.
Ακομα πως ολοι ειμαστε υποψηφιοι ανεργοι η υποαπασχολουμενοι. Προσωπικα δουλευω αυτη τη στιγμη διμηνιτης με μισθο 490 ευρω.Πως η κοινωνικη και εργατικη αλληλεγγυη δεν εχει πεθανει. Πως η ελπιδα αντιστασης δεν εχει πεθανει.Προφανως οι συμπολιτες μας που δεν υπεγραψαν δεν διαφωνουν με τους απεργους απλα δεν συμμεριζονται αυτες τις σκεψεις.Γι αυτο μας εχουν διαλυσει οι αρχοντες με τα μνημονια τους.
Υπογραφες μαζευτηκαν σε δρομους συγκεντρωσεις και εργασιακους χωρους .Πηγαμε στο Κρανιδι και την Ερμιονη σε σχολεια, τραπεζες , ΙΚΑ, ΔΕΗ ,ΟΤΕ, Ταχυδρομειο,Μουσικο Συλλογο,συγκεντρωση ξενοδοχουπαλληλων ,δημοτικες παραταξεις Λαμπρου και Λυμπεροπουλου που εκαναν συγκεντρωσεις ,μαγαζια.
Τις υπογραφες μαζεψαν κυριως τεσσερες εργαζομενοι.Συνεχιζουμε
















Πηγή:  http://sikam.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου