ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

27 Νοεμβρίου 2013

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Τσάνταλη

Σωματείο  Εργατοϋπαλλήλων 

ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  ΤΣΑΝΤΑΛΗ

Γραφεία:  Φιλίππου  43 – 54631  Θεσ/νίκη,  τηλ:  2310233862 – φαξ:  2310250943
Αρ.  Πρωτ.  100                                                                   Θεσσαλονίκη  25/11/2013

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

         Η Διοίκηση του Σωματείου των Εργαζομένων στην επιχείρηση «Ευάγγελος Τσάνταλης» εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση όλων των συναδέλφων και των συναδελφισσών διαμαρτύρεται προς όλους τους τοπικούς και εθνικούς φορείς για την απαράδεκτη στάση της πολυεθνικής Coca Cola 3E που αφού έβγαλε για δεκαετίες τεράστια κέρδη από τα εργοστάσιά της στην Ελλάδα,  γυρίζει  την πλάτη της στην πατρίδα μας  και  μεταφέρει το εργοστάσιο της  Θεσσαλονίκης  στην  Βουλγαρία.
         Το κλείσιμο του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης θα επιφέρει ένα ακόμη μεγάλο  πλήγμα  στην τοπική οικονομία της  Βόρειας Ελλάδας.  Από την Κέρκυρα έως την Ορεστιάδα δεν θα υπάρχει ούτε ένα εργοστάσιο που να καλύπτει  τις  ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.  Η εισαγωγή  προϊόντων από την Βουλγαρία και άλλες χώρες αποτελεί πρόκληση για όλους τους κατοίκους της  Βόρειας Ελλάδας  γιατί  βλέπει ότι η κατανάλωση των προϊόντων της   πολυεθνικής εταιρείας δεν συμβαδίζει με τις αντίστοιχες θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας  Ελλάδας.
         Απαίτηση του καταναλωτικού κοινού και όλου του ελληνικού λαού είναι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.  Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Ευάγγελος Τσάνταλης» στηρίζουν την πολιτική της «ΚΟΚΚΙΝΗΣ  ΚΑΡΤΑΣ»  στα  προϊόντα ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, ΑΜΙΤΑ, ΦΑΝΤΑ, νερό ΑΥΡΑ που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και συμμετέχουν ενεργά  στο μποϋκοτάζ των προϊόντων της πολυεθνικής Coca Cola που κήρυξε η Ομοσπονδία του κλάδου  μας.
         Καλούμε τη διεύθυνση της πολυεθνικής εταιρείας να αντιληφθεί τις    ευθύνες της απέναντι στην τοπική κοινωνία και οικονομία και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό των απολυμένων απεργών συναδέλφων μας ώσπου  να επαναλειτουργήσει  το  εργοστάσιο  στην  Θέρμη της  Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου