ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

26 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ & ΨΗΦΗΣΜΑ Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης

Σωματείο  Εργατοϋπαλλήλων 

ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ  3Ε  Θεσσαλονίκης

17ο  χιλ.  Θεσ/νίκης – Πολυγύρου – τηλ.  &  fax:  2310497155
Αρ.  Πρωτ.  595                                           Θεσσαλονίκη  26/11/2013                                         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

         Η Διοίκηση της Coca Cola Τρία Έψιλον επανήλθε με νέα πολυσέλιδη αγωγή (62 σελίδες) εναντίον των απολυμένων απεργών του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης, που παραλήφθηκε χθες αργά το απόγευμα και εκδικάζεται αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί στο Μονομελές  Πρωτοδικείο  Θεσσαλονίκης.
          Εμείς οι απεργοί δηλώνουμε ότι η προσπάθεια ποινικοποίησης του δίκαιου αγώνα μας από την πλευρά της εταιρείας θα πέσει στο κενό   και η προσπάθεια εκφοβισμού μέσω των δικαστικών προσφυγών δε θα     περάσει.

          Δεν μας πτοούν οι πρακτικές της Coca Cola, δε μας λυγίζουν  και με όπλο την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη του αγώνα μας από το καταναλωτικό κοινό όλης της Ελλάδας, όπως αναγκάζεται να παραδεχθεί δημόσια και η ίδια η διεύθυνση της εταιρείας στη νέα αγωγή της,   συνεχίζουμε με μεγαλύτερη υπομονή και επιμονή το δίκαιο αγώνα μας μέχρι  να επαναλειτουργήσει  το  εργοστάσιο  της  Θεσσαλονίκης.
        Καλούμε για άλλη μια φορά το λαό της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας να συμπαρασταθεί στο δίκαιο και τίμιο αγώνα  μας απέναντι στον πολυεθνικό κολοσσό, που είναι ταυτόχρονα και αγώνας για τη στήριξη της εθνικής και  τοπικής  οικονομίας.





Σωματείο  Εργατοϋπαλλήλων 

ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ  3Ε  Θεσσαλονίκης

17ο  χιλ.  Θεσ/νίκης – Πολυγύρου – τηλ:  2310497155
Αρ. Πρωτ.  583

 

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Έκτακτης  Γενικής  Συνέλευσης

            Νέα  Ραιδεστός σήμερα Τρίτη  26 Νοέμβρη 2013 ώρα  08.00  εμείς οι απεργοί  Μέλη  του «Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Coca Cola 3E Θεσσαλονίκης» πραγματοποιήσαμε στο χώρο του εργοστασίου έκτακτη Γενική Συνέλευση-Απεργιακή Συγκέντρωση και αφού ακούσαμε τη Διοίκησή μας,  τη Διοίκηση της  Ομοσπονδία μας  (Π.Ο.Ε.Ε.Π.)  και  άλλους ομιλητές – μέλη  του  Σωματείου  μας:
         Αποφασίσαμε μετά από μυστική ψηφοφορία  την κήρυξη  τριών  24ωρων Απεργιών  από  ώρα 18.01΄ της 27/11/2013 έως η ώρα 18.00 της 30/11/2013 με αίτημα την άμεση επαναπρόσληψη  των  33  άδικα  απολυμένων  συναδέλφων  μας.          
         Δίνουμε  εντολή  στη  Διοίκηση  του  Σωματείου  μας  να  επιδώσει  αυτό  το  Ψήφισμα  της  έκτακτης  Γενικής  Συνέλευσης  στην  «COCA-COLA 3E A.B.E.E.», τους Υπουργούς Εργασίας και Μακεδονίας-Θράκης,  τον  Περιφερειάρχη  Κεντρικής Μακεδονίας,  της  Διεύθυνση  Εργασίας  Θεσσαλονίκης, στα  Πολιτικά  Κόμματα,  τα  Συνδικάτα,  τα  Μ.Μ.Ε.  και  κάθε  άλλο  αρμόδιο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου