ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

03 Απριλίου 2012

19η ημέρα ανακωχής


ΑΠΕΡΓΙΑ στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ


Τρίτη 3 Απριλίου 2012

(19η ημέρα ανακωχής)


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η Ε.Γ. ΤΗΣ ΠΟΕΕΠ

   Συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου η εκτελεστική γραμματεία της  Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π0ΕΕΠ). Συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τα Εμφιαλωμένα Ποτά με έμφαση στην αυριανή 4ωρη στάση εργασίας στα εργοστάσια του κλάδου.


ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

   Ξεκινούν αύριο Τετάρτη 4 Απριλίου τα επιμορφωτικά συνδικαλιστικά σεμινάρια με ημερίδα αφιερωμένη σε δύο θεματολογίες: α) Ο νέος ασφαλιστικός νόμος και β) εργασιακές σχέσεις-συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

                   Εισηγητής θα είναι ο πολιτικός επιστήμων-δικηγόρος                    Αναστάσιος Κ.Λ.  Παπαγγέλου.

   Σημειωτέον ότι στην ημερίδα θα συμμετάσχουν οι Πρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι των γραμματειών του ασφαλιστικού κάθε σωματείου μέλους της ΠΟΕΕΠ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

   Συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι της εταιρίας «Ευάγγελος Μαλαματίνας και Υιός» με τους εκπροσώπους του εργατικού σωματείου και συζήτησαν για το ζήτημα της υπογραφής διμερούς συμφωνίας για το τρέχον έτος.


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ «ΜΠΟΥΤΑΡΗ»

   Την Πέμπτη το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του σωματείου εργαζομένων στην επιχείρηση «Ι.  Μπουτάρης» στην Στενήμαχο Νάουσας. Κεντρικό θέμα της γενικής συνέλευσης θα είναι η διατύπωση των αιτημάτων για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.

   Σε επαφές βρίσκονται επίσης εργαζόμενοι και εργοδοσία στις επιχειρήσεις «Ευάγγελος Τσάνταλης» στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής  και «Καλλιμάνης» στο Αίγιο.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ «ΧΑΤΖΗ»

   Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα των ζαχαροπλαστείων «Χατζή» στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη το απόγευμα.
   Οι παραστάσεις διαμαρτυρίας θα συνεχισθούν την Πέμπτη 5 Απριλίου έξω από το κατάστημα της οδού Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη (με προσυγκέντρωση στις 12.30 το απόγευμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, πλατεία Αρχαίας Αγοράς) και το Σάββατο 7 Απριλίου έξω από τα κατάστημα της οδού Σοφούλη (Καλαμαριά) με προσυγκέντρωση στις 12.30 μπροστά στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος

(Πληροφορίες για τον αγώνα των εργαζομένων στα ζαχαροπλαστεία «Χατζής» μπορεί να βρείτε στην ιστοσελίδα chatzisrevolt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου