ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

08 Μαρτίου 2012

Το μεγάλο ψέμα της Κόκα Κόλα

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

Το μεγάλο ψέμα της Κόκα Κόλα

Δήλωση με νόημα του γ.γ. του Σωματείου Εργαζομένων στην Κόκα Κόλα Γιώργου Ευθυμιάδη στη συνέλευση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην επιχείρηση «ΤΣΑΝΤΑΛΗ»

   Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Σωματείου των Εργαζομένων στην επιχείρηση «Τσάνταλη» στις 5 μ.μ. Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος της ΠΟΕΕΠ Πέτρος Μυλωνάς, ο γ.γ. Γιάννης Φραγγίδης και ο Γιώργος Ευθυμιάδης, γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στην Κόκα Κόλα 3 Ε Θεσσαλονίκης.
   Ο Γιώργος Ευθυμιάδης χαιρέτησε τη γενική συνέλευση μεταφέροντας τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των απεργών από τα απεργιακά μπλόκα. Αναφέρθηκε επίσης στη χθεσινή συνάντηση που είχαν με τους εκπροσώπους της εργοδοσίας Γιώργο Βράνη και Στάθη Γιαννέλο, αμφισβητώντας ανοικτά το ενδεχόμενο να κατασκευαστούν γραμμές παραγωγής στον Βόλο και στο Σχηματάρι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτές είναι κινήσεις για να διασπάσουν τους εργαζόμενους και να δημιουργήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό. Χαρακτήρισε τις αναφορές των εκπροσώπων της πολυεθνικής για τη δημιουργία νέων γραμμών σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, ως «μεγάλο ψέμα» και ότι η Κόκα Κόλα 3 Ε αποσκοπεί στη μεταφορά των παραγωγικών δραστηριοτήτων στην Βουλγαρία από όπου θα τροφοδοτούν την Βόρεια Ελλάδα: «Σιγά να μην κάνουν επένδυση, εάν γεμίσουν την Ελλάδα βουλγάρικη Κόκα Κόλα», ήταν η χαρακτηριστική έκφραση του γενικού γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων στην Κόκα Κόλα 3 Ε Θεσσαλονίκης.
   Η γενική συνέλευση των εργαζομένων στην επιχείρηση «ΤΣΑΝΤΑΛΗ» εξέδωσε το εξής ψήφισμα για τους απεργούς στην Κόκα Κόλα 3 Ε:

ΨΗΦΙΣΜΑ
Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
Θεσ/νίκη, σήμερα 8 Μάρτη 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16.30 εμείς οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Ε. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Α.Ε.» που πραγματοποιούμε την ετήσια τακτική Γενική μας Συνέλευση αφού ακούσαμε την Διοίκησή μας, τους εκπροσώπους μας της Ομοσπονδίας μας Π.Ο.Ε.Ε.Π. και άλλους ομιλητές.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ
Την επιχείρηση Κόκα Κόλα 3 E για την απόφασή της να κλείσει τα εργοστάσια Θεσσαλονίκης και Πάτρας και να τα μεταφέρει εκτός Ελλάδος.
Εκφράζουμε την απογοήτευσή μας για την ανάρμοστη πράξη της κερδοφόρου πολυεθνικής εταιρείας, που επιδεινώνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα της αποβιομηχάνισης και της ανεργίας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και του ευρύτερου Βορειοελλαδικού χώρου.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
Ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των απεργών συναδέλφων μας, στηρίζουμε ηθικά και υλικά τον αγώνα τους και καλούμε το λαό της Βόρειας Ελλάδας ως καταναλωτικό κοινό να αντιδράσει απέναντι στην απαράδεκτη απόφαση της πολυεθνικής να κλείσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ
Στη Διοίκησή μας να δώσει το παρόν Ψήφισμα σε κάθε αρμόδιο.
(σφραγίδα, υπογραφές προέδρου και γενικού γραμματέως του σωματείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου