ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

30 Μαρτίου 2012

15η ημέρα ανακωχής!!!


ΑΠΕΡΓΙΑ στην ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ

(15η ημέρα ανακωχής)

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012


4ωρη στάση εργασίας

   Τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα σωματεία μέλη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) την Τετάρτη 4 Απρίλη.
   Στην εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία που απέστειλε η διοίκηση της ΠΟΕΕΠ την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012  στο Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών, το  Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, το Συνδικάτο Ποτοποιών Θεσσαλονίκης και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Διακινητών Οίνων και Ποτών αναφέρονται τα εξής:
   «Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα Πέμπτη 29 -3-2012 αφού συζήτησε το ζήτημα της μη υπογραφής Συλλογικών Συμβάσεων, σε μια περίοδο δύσκολη για όλους τους εργαζόμενους της χώρας και με αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομία της, αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας σε όλο τον Κλάδο την Τετάρτη 4 Απρίλη 2012 από ώρα 13.00 έως 17.00 για την υπογραφή ικανοποιητικής κλαδικής Σ.Σ.Ε και διμερών συμφωνιών στα Σωματεία-μέλη μας».


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

   Η ΠΟΕΕΠ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη.
   «Συνάδελφοι-Συνεδέλφισσες,
Η ΠΟΕΕΠ στα πλαίσιο της επιμόρφωσης των συνδικαλιστικών της στελεχών διοργανώνει ημερίδα-σεμινάριο, την Τετάρτη 4 Απρίλη 2012 και ώρες 17.00 έως 21.00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας Φιλίππου 43 αίθουσα «Αλέξανδρος Μαραντζίδης» με θέματα:
-Ο νέος ασφαλιστικός νόμος
-Εργασιακές σχέσεις – Σ.Σ.Ε.
Εισηγητής: Αναστάσιος Κ.Λ. Παπαγγέλου
Πολιτικός επιστήμων-δικηγόρος
Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν οι Πρόεδροι και οι Γενικοί Γραμματείς, καθώς επίσης και οι υπεύθυνοι των Γραμματειών του ασφαλιστικού κάθε Σωματείου-μέλους».



ΤΟ ΕΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ

   Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καταγγέλλει την εταιρεία ταχυμεταφορών GET Courier που απασχολεί ανασφάλιστους εργαζόμενους και χρωστάει σε άλλους εργαζόμενους της εδώ και τρεις μήνες τα δεδουλευμένα τους. Τους προτρέπει δε αν θέλουν να «παρευρίσκονται» στην εργασία τους αν το επιθυμούν!!!
   Οι επιχειρήσεις ενθαρρυμένες από τους νόμους που ψήφισαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν επιβάλει στους χώρους εργασίας καθεστώς δουλείας.
   Την ώρα που μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας κάνουν τον τροχονόμο στην εφαρμογή της πολιτικής του σφαγιασμού των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
   Με την στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε από το κλαδικό Σωματείο ΣΕΤΤΕΑ οι εργαζόμενοι έδωσαν την απάντησή τους στην εταιρεία.
   Το ΕΚΑ βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους και καλεί τα σωματεία μέλη του να εκδηλώσουν κάθε μορφή αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της GET Courier.



Γενική Συνέλευση Συνδικάτου Μετάλλου

   Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Αβραάμ Μπεναρόγια του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδικάτου Μετάλλου Μακεδονίας-Θράκης.


ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου