ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

21 Φεβρουαρίου 2012


Η Αλέκα Παπαρήγα
στους απεργούς της Coca Cola 3 E
Η  γ. γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 τους απεργούς της Coca Cola 3 E Θεσσαλονίκης στο χώρο του εργοστασίου.
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 ο Ριζοσπάστης αφιέρωσε εκτενή αναφορά  στον απεργοσπαστικό μηχανισμό της πολυεθνικής εταιρίας σε άρθρο του υπό τον τίτλο: ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ: Συνεχίζουν την απεργία.
Ο συντάκτης του Ριζοσπάστη μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής: «Απεργοσπαστικό μηχανισμό έστησε η πολυεθνική  COCA COLA προκειμένου να σπάσει τον αγώνα των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιούν 48ωρες κυλιόμενες απεργίες, μέχρι τις 23 Φλεβάρη.
Χτες το πρωί, ο απεργοί εργάτες εντόπισαν ένα φορτηγό, με συρόμενη καρότσα και βουλγάρικους αριθμούς κυκλοφορίας, να μεταφέρει προϊόντα της COCA COLA- 3 Ε από την Ιταλία για να τα ξεφορτώσει σε μεγαλοκατάστημα στη Θεσσαλονίκη.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν και το μπλόκαραν. Οδήγησαν το φορτηγό στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και το ξεφόρτωσαν. Εκεί διαπίστωσαν ότι όλα τα προϊόντα είχαν ελληνικά γράμματα, δηλαδή παρασκευάστηκαν στην Ιταλία για να διοχετευθούν στην ελληνική αγορά».
Σύμφωνα με το συντάκτη του Ριζοσπάστη οι εργαζόμενοι είναι «αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους, κόντρα στους μηχανισμούς και τις απειλές της εργοδοσίας, ενάντια στις απολύσεις, διεκδικούν προσλήψεις εργαζομένων και την υπογραφή ΣΣΕ».