ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ
από τους απεργούς κατά της 3 E
    Το  Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων KOKA KOΛΑ 3 Ε Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα αργά το απόγευμα την ακόλουθη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

   Εμείς οι εργαζόμενοι στην Coca Cola 3 E Θεσσαλονίκης καταγγέλλουμε την πολυεθνική εταιρία για την ενεργοποίηση απεργοσπαστικού μηχανισμού ενάντια στο δίκαιο αγώνα μ ας για τη διάσωση των θέσεων εργασίας και την επιβίωση εκατοντάδων οικογενειών.
   Η διεύθυνση της πολυεθνικής εταιρείας αποφεύγει να τοποθετηθεί δημόσια και να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και ταυτόχρονα κινητοποιεί απεργοσπάστες για να «σπάσει» τον απεργιακό μας αγώνα και να μας εξαναγκάσει να δεχθούμε ως τετελεσμένο γεγονός τη μεταφορά του εργοστασίου στη Σόφια της Βουλγαρίας.
   Ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα, η αγορά της Θεσσαλονίκης στερεύει από προϊόντα της Coca Cola Τρία Έψιλον και ο απεργοσπαστικός μηχανισμός «τρώει» καθημερινά τα μούτρα του στο συντονισμένο αγώνα των εργαζόμενων και στο ακατάβλητο φρόνημά τους.
  Τελευταίο κρούσμα της ανήθικης πρακτικής απεργοσπασίας και διάθεσης προϊόντων με βουλγαρικές νταλίκες στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

   Την Παρασκευή 17 Φλεβάρη η υπ΄ αριθμόν κυκλοφορίας CO 2604 AH ιταλική νταλίκα με το υπ΄ αριθμό CO 4467 EK  συρόμενο μετέφερε προϊόντα της πολυεθνικής από την Ιταλία με ελληνικές ετικέτες. Τα προϊόντα παρήχθησαν στην Ιταλία (prod. Date 08.02.12) κατά τη διάρκεια της απεργίας μας και επιχειρήθηκε να διανεμηθούν στην Θεσσαλονίκη μέσω του απεργοσπαστικού μηχανισμού που έχιε στήσει η πολυεθνική Coca Cola 3 Ε σε τρεις χώρες, στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Βουλγαρία.
   Σε όσους ξενίζει το γεγονός της επιστράτευσης Βούλγαρων οδηγών στον απεργοσπαστικό μηχανισμό της Coca Cola 3 E υπενθυμίζουμε ότι στην Ιταλία η Τρία Έψιλον είχε προβλήματα με τους Ιταλούς μεταφορείς και έκλεισε εργοστάσιά της στην Νότια Ιταλία!
   Καλούμε την Coca Cola Τρία Έψιλον να ξεκαθαρίσει δημόσια τις προθέσεις της για την τύχη του εργοστασίου, να ανακαλέσει τις απολύσεις των συναδέλφων μας και να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.

                                          Η νίκη θα είναι των απεργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου