ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

24 Φεβρουαρίου 2012

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

 21η ημέρα απεργιακού αγώνα
Παράνομη διακίνηση από  την COCA COLA
21η ημέρα απεργιακού αγώνα
Παράνομη διακίνηση:
   Η απεργιακή επιτροπή των εργαζομένων εγκλώβισε νωρίς σήμερα το πρωί νταλίκα, η οποία μετέφερε προϊόντα της πολυεθνικής Coca Cola 3 E.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η τροχαία και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), οι υπάλληλοι των οποίων διαπίστωσαν σειρά παραβάσεων με κυριότερη εκείνη της παράνομης διακίνησης και της έκδοσης μη  ακριβών παραστατικών. Από τους υπάλληλους τους ΣΔΟΕ αναφέρθηκε ότι επιβλήθηκε «τσουχτερό πρόστιμο» στην υπεύθυνη μεταφορική εταιρία και δόθηκε εντολή στον οδηγό του φορτηγού να επιστρέψει το όχημα και το φορτίο του στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Σχηματάρι.
   Σύμφωνα με ανακοίνωση της απεργιακής επιτροπής των απεργών της Coca Cola 3 E «από την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων έχει προκληθεί έλλειψη προϊόντων της Τρία Έψιλον στην αγορά της Θεσσαλονίκης και η εταιρία προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες  μέσω απεργοσπαστικού μηχανισμού».
   Χθες (Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012) αργά το απόγευμα επεισόδια προκλήθηκαν μεταξύ απεργών και απεργοσπάστη οδηγού στην περιοχή του Κορίνου Πιερίας. Τα έκτροπα αποφεύχθηκαν  μετά  την έγκαιρη παρέμβαση της  τοπικής αστυνομίας, οι αρμόδιοι της οποίας συνέστησαν στον απεργοσπάστη μεταφορέα να επιστρέψει στο εργοστάσιο της Coca Cola της Αθήνας, όπως και έγινε.
   Στέλεχος της απεργιακής επιτροπής εκτιμά ότι «όσο θα αυξάνονται οι ελλείψεις στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας από προϊόντα της Coca Cola 3 E, τόσο η πολυεθνική εταιρία θα επιστρατεύει καλοπληρωμένους απεργοσπάστες και θα προσπαθεί να διακινεί με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, τα προϊόντα της».
   Τα ίδιο πρόσωπο με άλλη δήλωσή του στο Chronico ανέφερε ότι «έχει εντοπιστεί αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η ο οποία λειτουργεί ως απεργοσπαστικός μηχανισμός της Κόκα Κόλα για το λιανεμπόριο»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου