ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

23 Δεκεμβρίου 2014

Ι. Μπουτάρης, Δήμαρχος ή κλητήρας???




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χτες μπροστά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων και εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Μπροστά στον αριθμό και τον παλμό των συγκεντρωμένων ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να ματαιώσει την προγραμματισμένη τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.
Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την προκλητική στάση του Ι. Μπουτάρη, που όχι μόνο γνωρίζει τις κινητοποιήσεις του σωματείου εργαζομένων της Κόκα Κόλα για τις παράνομες απολύσεις της εταιρείας αλλά παίρνει και θέση υπέρ της εταιρείας.
Μέσα από το θεσμικό του ρόλο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την coca cola για ασήμαντες χορηγίες προς το Δήμο. Έτσι «ξεπλένει» το όνομα της πολυεθνικής από την «αμαρτία» του κλεισίματος του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και την κάλυψη της αγοράς με εισαγωγή προϊόντων από διπλανές χώρες.

Δεν εξετάζουμε τα κίνητρα του Κου Μπουτάρη αλλά αν θέλει να παίξει το ρόλο του κλητήρα της coca cola τον καλούμε να διαλέξει: 


Ή Δήμαρχος ή κλητήρας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου