ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

08 Νοεμβρίου 2014

Η Coca-Colla, με το να χρηματοδοτεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν εξιλεώνεται στα μάτια του Ελληνικού Λαού

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας (αθλητικό τμήμα) του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε χθες την εξής ανακοίνωση:

«Με αφορμή τη διοργάνωση στη Καλαμάτα του Τουρνουά Coca-Colla cup, που έγινε την 1η και 2α Νοεμβρίου 2014, έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:

  Α. Οι διοργανωτές του Coca-Colla cup, με το δήθεν μήνυμα «είναι χαρά η συμμετοχή του παιδιού στο παιχνίδι», παρότρυναν τα συμμετέχοντα παιδιά που αποκλείονταν από το τουρνουά, να αλλάξουν 2 μέλη από την ομάδα τους, να αλλάξουν όνομα της ομάδας και στη συνέχεια να ξαναδιαγωνιστούν.

Με την παραπάνω μεθόδευση, ωθούσαν τα παιδιά σε δύο πράξεις:

1η Μαθαίνουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα προκειμένου να κερδίσουν και 
2η με τον αποκλεισμό των 2 παιδιών-παικτών, διαταράσσουν το ομαδικό πνεύμα, που είναι ο σκοπός του αθλήματος, αποτρέπουν τη συλλογικότητα και διαμορφώνουν ένα ιδιότυπο ρατσισμό.

   Β. Αυτά τα παρασιτικά Τουρνουά, πρέπει να μπουν κάτω από την ομπρέλα των συντεταγμένων οργάνων του Κράτους και των ομοσπονδιών προκειμένου να σταματήσουν αυτού του είδους τα εκφυλιστικά φαινόμενα, τα οποία δηλητηριάζουν τα παιδιά και τα μαθαίνουν να χρησιμοποιούν αθέμιτους τρόπους με σκοπό το κέρδος.


Γ. Η Coca-Colla, με το να χρηματοδοτεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν εξιλεώνεται στα μάτια του Ελληνικού Λαού, για το κλείσιμο του εργοστασίου παραγωγής και εμφιάλωσης στη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας στο δρόμο 300 οικογένειες και τα παιδιά τους».