ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

01 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση από τους Ευρωβουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ


Πρόσκληση από τους Ευρωβουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Για την προώθηση και προβολή του Τιτάνιου Απεργιακού Αγώνα μας για την επαναλειτουργία του εργοστασίου, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες


Κωνσταντίνα Κούνεβα
Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

Προς το Σωματείο Εργαζομένων Coca Cola Θεσσαλονίκης,
τους απεργούς του εργοστασίου
και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών

Αγαπητοί φίλοι

Έχοντας παρακολουθήσει τον πολύμηνο, δίκαιο και συγκινητικό αγώνα σας κατά της αυθαιρεσίας της πολυεθνικής Coca Cola και τα τεράστια νομικά και άλλα εμπόδια που αυτή προβάλλει για να πνίξει τη φωνή σας, ιδιαίτερα την πρωτοβουλία για το μποϊκοτάζ στα προϊόντα της, εγώ και οι συνεργάτες μου θέλουμε να βοηθήσουμε όσο περνά από το χέρι μας για να σπάσει η «ομερτά». Θέλουμε, λοιπόν, να προσκαλέσουμε αντιπροσωπεία 10-11 απεργών που εσείς θα υποδείξετε στις Βρυξέλλες, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για να αξιοποιήσετε όσο είναι δυνατό και αυτό το βήμα για την προβολή του αγώνα σας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε συναντήσεις με ευρωβουλευτές από άλλες χώρες, ιδιαίτερα όσες φιλοξενούν εργοστάσια της πολυεθνικής, συνδικάτα και φορείς με τους οποίους θα είχε ενδιαφέρον να διασυνδεθείτε, ενώ μπορούμε να οργανώσουμε και συνέντευξη τύπου που θα δώσει την ευκαιρία να προβάλλετε τις θέσεις σας.

Στην ίδια ομάδα επίσκεψης στις Βρυξέλλες 3-5 Νοεμβρίου φιλοδοξούμε να περιληφθούν και εργαζόμενοι της ΕΡΤ, για να προβάλουν κι αυτοί τον δικό τους παράλληλο αγώνα για αξιοπρεπή δουλειά και για μια πραγματικά δημόσια τηλεόραση.

Για την διαμόρφωση του προγράμματος της επίσκεψης θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας, έτσι ώστε η ολιγοήμερη παρουσία σας στις Βρυξέλλες να είναι ουσιαστική και αποδοτική στη διάδοση του αγώνα σας.
Ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας

Κωνσταντίνα Κούνεβα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου