ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

10 Οκτωβρίου 2014

Ψήφισμα Συμπαράστασης Ε.Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ



ΠΡΟΣ:
Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων
Εμφιαλωμένων Ποτών



Συνάδελφοι,
Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, χαιρετίζει τον πολύμηνο και δίκαιο αγώνα των απεργών της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3Ε Θεσσαλονίκης, που παλεύουν για την επαναλειτουργία του εργοστασίου και κατ' επέκταση για το δικαίωμα στην εργασία.
Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες ενος τόσο μακροχρόνιου αγώνα και ύστερα από την γνωστοποίηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδιας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών για την εκστρατεία στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αποφασίσαμε να βοηθήσουμε οικονομικά συμβάλλοντας στο κόστος αυτής της εκστρατείας με ένα συμβολικό ποσό και καλούμε όλα τα Σωματεία Μέλη μας να πράξουν το ίδιο ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
Είμαστε σίγουροι ότι ο τιτάνιος αγώνας των απεργών της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ Θεσσαλονίκης θα είναι νικηφόρος αφού έχει την στήριξη όλης της Ελληνικής Κοινωνίας.
Όλοι μαζί συμμετέχουμε στο ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ των προϊόντων ΑΜΙΤΑ, ΦΑΝΤΑ, ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, για να βοηθήσουμε στην δικαίωση του αγώνα των απεργών για την επαναλειτουργία του εργοστασίου.


ΟΥΤΕ ΓΟΥΛΙΑ ΑΜΙΤΑ, ΦΑΝΤΑ, ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου