ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗΑπευθύνεται σε κάθε αρμόδιο Δικαστήριο και Αρχή
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ
Της «ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΠΟΤΩΝ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 43) και εκπροσωπείται νόμιμα.
Π ρ ο ς
Την ανώνυμη εταιρεία «COCA-COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: 1) Υπουργούς: Εργασίας & Μακεδονία-Θράκης
2) Πολιτικά Κόμματα & Αρμόδιους Φορείς
3) Συνδικάτα - 4) Μ.Μ.Ε.
Θεσσαλονίκη 20 Σεπτέμβρη 2014
Οι συνάδελφοί μας στην Coca Cola δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα από τις αρχές του περασμένου Οκτώβρη για να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη.
Ως κινητήριο μοχλό των απεργιακών τους κινητοποιήσεων και εργαλείο πίεσης προς την πολυεθνική εταιρεία επέλεξαν το μποϊκοτάζ των προϊόντων της και παρά τον αποκλεισμό πληροφόρησης από τα μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά κανάλια, που είναι οι βασικοί αποδέκτες των ακριβών διαφημιστικών πακέτων της Coca Cola, οι απεργοί με τις ακατάπαυστες πολύμηνες κινητοποιήσεις τους και την τεραστίων διαστάσεων πανελλαδική εξόρμηση ενημέρωσης που πραγματοποιούν διαρκώς γνωστοποίησαν τον αγώνα τους σε όλο το καταναλωτικό κοινό, το οποίο συμμετέχει ενεργά και μαζικά στο μποϊκοτάζ των προϊόντων της πολυεθνικής εταιρείας.
Στο κενό έπεσε και η προσπάθεια των golden boys της Coca Cola να τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους μας και να σπείρουν το φόβο στις οικογένειές τους με προσχηματικές προσφυγές στη δικαιοσύνη (ήδη η Coca Cola «έχασε» τα ασφαλιστικά μέτρα για απαγόρευση του μποϊκοτάζ στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, επειδή κάτι τέτοιο προσκρούει σε διατάξεις του Συντάγματος!) και την κατάθεση αγωγών ζητώντας από τα δικαστήρια, με διάφορες ανυπόστατες κατηγορίες, να επιβάλλουν στους συναδέλφους μας εξοντωτικές χρηματικές «ποινές» γιατί αυτοί απλώς τόλμησαν να σηκώσουν το κεφάλι τους και να αντισταθούν στην αυθαιρεσία των στελεχών του πολυεθνικού μεγαθηρίου.
To Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Ε.Π. συνεδρίασε το Σάββατο 20 Σεπτέμβρη 2014 στα γραφεία της (Φιλίππου 43-Θεσσαλονίκη) με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις που αφορούν στο μποϊκοτάζ και στον απεργιακό αγώνα στην πολυεθνική «Τρία Έψιλον» και αφού συζήτησε διεξοδικά όλες τις πτυχές του ζητήματος αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει και να υποστηρίξει το σωματείο μέλος της που απεργεί και να «αναλάβει» η Ομοσπονδία την τελική διεκπεραίωση του πολύμηνου αγώνα και του μποϊκοτάζ θεωρώντας υποχρέωση και συνδικαλιστικό καθήκον της να μην επιτρέψει στο πολυεθνικό μεγαθήριο να «τσαλαπατήσει» και να «νικήσει» εξαντλημένους απεργούς και να κηρύξει απεργία αορίστου χρόνου από το Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 2014 στην Κόκα Κόλα της Θεσσαλονίκης που θα διαρκέσει έως ότου επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.
Η Διοίκηση της Π.Ο.Ε.Ε.Π. δηλώνει ότι ο αγώνας για την επαναλειτουργία του κερδοφόρου, ακόμη και μετά την έναρξη της κρίσης, εργοστασίου της μακεδονικής πρωτεύουσας, το οποίο προσπαθεί να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, χωρίς ουσιαστικό


λόγο και αιτία, η διεύθυνση της πολυεθνικής εταιρείας είναι μονόδρομος για τους απεργούς-εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα στα Εμφιαλωμένα Ποτά και θα δοθεί μέχρι την τελική δικαίωση και καλεί τους Έλληνες καταναλωτές να συνεχίσουν με μεγαλύτερη πίστη και πάθος το μποϊκοτάζ των προϊόντων της Coca Cola, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στη διεύθυνση της εταιρίας ότι οι Έλληνες καταναλωτές αρνούνται να αποδεχθούν την απαράδεκτα κερδοσκοπική και απάνθρωπη συμπεριφορά της που δεν λαμβάνει υπόψη της τις ανάγκες της ελληνικής, κυρίως της βορειοελλαδικής, κοινωνίας και οικονομίας
Η Π.Ο.Ε.Ε.Π. καλεί τους Έλληνες καταναλωτές να αρνηθούν την επιβολή τετελεσμένων από την πλευρά των golden boys της πολυεθνικής, γιατί το εργοστάσιο της Coca Cola στην Θεσσαλονίκη, βραβευμένο (αυτό και οι εργαζόμενοί του) επανειλημμένα για την παραγωγικότητα και την κερδοφορία του, μπορεί και πρέπει να επαναλειτουργήσει, συμβάλλοντας στην ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας.
Συνεχίζουμε με συνέπεια το δίκαιο αγώνα μας…
Ούτε γουλιά Coca Cola, Amita, Fanta, μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.
Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα αυτή την εξώδικο προς αυτούς που απευθύνεται για να την γνωρίζουν και για τις νόμιμες συνέπειες να την αντιγράψει ολόκληρη στο επιδοτήριο του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου