ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

25 Αυγούστου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ Έκτακτου Εθνικού Συμβουλίου Π.Ο.Ε.Ε.Π



Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
Έκτακτου Εθνικού Συμβουλίου Π.Ο.Ε.Ε.Π.
Εμείς οι αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας συνήλθαμε σήμερα Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με μοναδικό θέμα την «Στήριξη και υποστήριξη του τιτάνιου αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην Coca Cola του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης με αίτημα την επαναλειτουργία του και την ακύρωση των απολύσεων».
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ότι:
Παρά την εκπεφρασμένη δυσαρέσκεια του καταναλωτικού κοινού για την συμπεριφορά της 3Ε και την άρνηση να καταναλώσει τα προϊόντα της (Αμίτα, Φάντα, Κόκα Κόλα, Αύρα κλπ), η Coca Cola συνεχίζει την αποτυχημένη της προσπάθεια να χειραγωγεί την κοινή γνώμη με παραπλανητικές διαφημίσεις και να ελπίζει στην εξαθλίωση και την υποταγή των εργατών.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
Τα golden boys της 3Ε για το κύμα δικαστικής τρομοκρατίας που έχουν εξαπολύσει ενάντια στους απεργούς ζητώντας αποζημιώσεις επικαλούμενοι «ηθική βλάβη»!
Τον διαρκή εμπαιγμό του ελληνικού λαού με ανακοινώσεις επενδυτικών προγραμμάτων, την στιγμή που κλείνει εργοστάσια π.χ. Ρόδο, Πάτρα, Αθήνα και τώρα σειρά της Θεσσαλονίκης, μεταφέροντας όγκο εργασιών και την εισαγωγή προϊόντων από τη γειτονική Βουλγαρία.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ
Όλους όσουs στηρίζουν τον πολύμηνο αγώνα μας, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, την τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Συνδικάτα που μας συμπαραστέκονται κόντρα στην «ομερτά» της αποσιώπησης των ειδήσεων γύρω από τον αγώνα μας.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ και ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι:
Το Εθνικό Συμβούλιο, τα Συνδικάτα και οι εργαζόμενοι στα Εμφιαλωμένα Ποτά σε συνεργασία με το Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Π.Α.ΜΕ., θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των απεργών με επιμονή και πίστη ότι και ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ η 3Ε να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Μακεδονίας. Μέχρι τότε θα βροντοφωνάζουμε ΟΥΤΕ ΓΟΥΛΙΑ.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ

Στην Διοίκησή μας να επιδώσει το παρόν Ψήφισμα σε κάθε αρμόδιο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου