ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

10 Ιουλίου 2014

Ανακοίνωση - Γνωστοποίηση απο την Π.Ο.Ε.Ε.Π.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Π ρ ο ς
το Εργατικό Συνδικαλιστικό Κίνημα

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,
Είναι καθήκον μας να υπερασπιστούμε τα νομικά και πολιτικά δικαιώματα των συναδέλφων απεργών της Coca Cola και των εργαζομένων γενικότερα. Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε δημοσίως την προσπάθεια της πολυεθνικής εταιρείας να αποπροσανατολίσει το καταναλωτικό κοινό με παραπλανητικές δηλώσεις στα μέσα μαζικής επικοινωνίας και εξίσου παραπλανητικές διαφημιστικές εικόνες στις τηλεοράσεις.
Θεωρούμε υποχρέωση μας να ξεκαθαρίσουμε σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που στηρίζουν με αξιοθαύμαστη προσήλωση και συνέπεια το «μποϊκοτάζ» των προϊόντων Αμίτα, Φάντα, Κόκα-Κόλα, ΑΥΡΑ ότι: οι απολυμένοι εργάτες παραμένουν απολυμένοι, το εργοστάσιο παραμένει κλειστό και ο τιτάνιος αγώνας που δίνουν το Σωματείο-μέλος μας και όλοι οι εργαζόμενοι του Κλάδου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Στηρίζουμε πολιτικά, ηθικά και υλικά των αγώνα των απεργών και καλούμε το καταναλωτικό κοινό της χώρας και κυρίως τους καταναλωτές της Βόρειας Ελλάδας να απαντήσουν σε αυτόν τον προκλητικό εμπαιγμό της πολυεθνικής Coca Cola με ακόμη μεγαλύτερη εντατικοποίηση του μποϊκοτάζ των προϊόντων Αμίτα, Φάντα, Κόκα-Κόλα, ΑΥΡΑ, μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά τους, να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου