ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

24 Ιουλίου 2014

Δελτίο Τύπου εκ του Γραφείου Τύπου





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναβλήθηκε η δίκη ενάντια στην Κόκα Κόλα

Αναβλήθηκε χθες η δίκη ενάντια στην Κόκα Κόλα για τις παράνομες απολύσεις των εργαζομένων του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και ως νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης ορίστηκε η 8η Οκτωβρίου 2014 .
Στον χώρο των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης για τους απεργούς της Κόκα Κόλα η Π.Ο.Ε.Ε.Π., στην οποία συμμετείχαν οι απεργοί και εργαζόμενοι του Κλάδου των Εμφιαλωμένων Ποτών καθώς και πλήθος άλλων Σωματείων.
Το λόγο πήραν και εκδήλωσαν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Κ.Θ. και στέλεχος του Π.Α.ΜΕ. Λεωνίδας Στολτίδης, εκπρόσωποι των απολυμένων της ΕΡΤ3, των Καθαριστριών του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και του Σωματείου των «Τσιμέντων».
Από την πλευρά της Ομοσπονδίας ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Φραγγίδης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι στο δικαστήριο θα αποκαλυφθούν οι δόλιες ενέργειες της εταιρείας και το παράνομο των απολύσεων.

Αυτή η απόφαση σε συνδυασμό με την πίεση που δέχεται η εταιρεία από την συμμετοχή του κόσμου στο ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ θα την αναγκάσει να αλλάξει πολιτική και να ξανανοίξει το μοναδικό εργοστάσια της Βόρειας Ελλάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου