ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

07 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Π.Θ



Ο αγώνας αυτός έχει ευρύτερη σημασία. Είναι αγώνας όχι μόνο των εργαζόμενων στον κλάδο, αλλά και συνολικά του λαού και της νεολαίας.

















ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Α.Π.Θ.
(Μέλος Ο.Δ.Π.Τ.Ε.)
τηλ: 2310 995368 ‐ 2310 996759 | φαξ: 2310 995364 ‐ 2310 996725 | www: syllogos‐dp.web.auth.gr | email: ds‐dp@auth.gr
Θεσσαλονίκη, 6/2/2014
Ψήφισμα για τους απεργούς της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ
  Χαιρετίζουμε τον ανυποχώρητο, ηρωικό, πολυήμερο (130 μέρες) απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, την απαράμιλλη αντοχή των απεργών μέσα σε συνθήκες άγριας επίθεσης της εργοδοσίας (με δικαστήρια, διώξεις εργαζόμενων, εκβιασμούς κτλ.) για να μη χαθούν άλλες θέσεις εργασίας και να μείνει το εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη.
  Η πολυεθνική ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ, που έκλεισε το εργοστάσιό της στη Θεσσαλονίκη και κλείνει το εργοστάσιο του Βόλου, δεν πάσχει από κέρδη. Πετάει στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους μεταφέροντας το εργοστάσιό της στη Βουλγαρία, όπως δεκάδες άλλες επιχειρήσεις που βρήκαν εκεί φθηνότερους δούλους. Αυτή άλλωστε την "ελευθερία" έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση στους εργοδότες. Σπέρνει ανεργία και δυστυχία για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.
  Ο αγώνας αυτός έχει ευρύτερη σημασία. Είναι αγώνας όχι μόνο των εργαζόμενων στον κλάδο, αλλά και συνολικά του λαού και της νεολαίας. Είναι αγώνας ενάντια σε διεθνές μονοπώλιο – σύμβολο του καπιταλισμού και της κοινωνικής εκμετάλλευσης.   Διεξάγεται μέσα στο χώρο δουλειάς, στον τόπο που γεννιέται η εκμετάλλευση, κόντρα σε κορυφαίο εκπρόσωπο των υπεύθυνων για όλα τα δεινά που μαστίζουν την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία.
  Αν η πολυεθνική έχει συμμάχους τις κυβερνήσεις, τους επιχειρηματικούς ομίλους, την Ευρωπαϊκή Ένωση – τους ίδιους που ευθύνονται για την επίθεση που δέχεται και ο δικός μας κλάδος –, πρέπει να νιώσει ότι απέναντί της δεν έχει μόνο τους απεργούς, αλλά και ολόκληρο το λαό της χώρας.

Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ δεν είναι ανίκητη.
Η Γενική Συνέλευση
του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου