ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

03 Φεβρουαρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεάπολης Συκεών εκφράζει την συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Κόκα Κόλα για να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και να ακυρωθούν οι απολύσεις...




















ΨΗΦΙΣΜΑ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ COCA COLA 3 Ε
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ
ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεάπολης Συκεών εκφράζει την συμπαράστασή του στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Κόκα Κόλα για να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο και να ακυρωθούν οι απολύσεις.
Η κερδοφόρα πολυεθνική εταιρία κλείνει τα τελευταία χρόνια το ένα τμήμα μετά το άλλο στο εργοστάσιο στη Θέρμη, μεταφέρει τις δραστηριότητες εκτός Ελλάδος, εισάγει προϊόντα που μέχρι σήμερα παράγονταν στην Ελλάδα και φορολογεί τα κέρδη της στην Ελβετία, μιας και μετέφερε εκεί την έδρα της.
Οι πρακτικές αυτές της πολυεθνικής εταιρίας κινούνται μεν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει η ευρωπαϊκή νομοθεσία στις πολυεθνικές εταιρίες, αλλά το νόμιμο δεν είναι πάντοτε και ηθικό. Η ελληνική πολυεθνική αποκόμισε και συνεχίζει να αποκομίζει τεράστια κέρδη από την αγορά της Ελλάδας, από τα οποία κατόρθωσε να επεκταθεί και σε άλλες 27 χώρες. Παρόλα αυτά τώρα σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη για την πατρίδα μας και το λαό μας η διοίκηση της Κόκα Κόλα αποφάσισε να γυρίσει την πλάτη της στους Έλληνες και να επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τη χειμαζόμενη τοπική οικονομία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας.
Το δημοτικό συμβούλιο καλεί τους δημότες του δήμου Νεάπολης-Συκεών να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους προς τους αγωνιζόμενους απεργούς της Κόκα Κόλα για να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου