ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

29 Ιανουαρίου 2014

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην Coca – Cola





Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στη συνεδρίαση του Δ.Σ στις 28-1-2014 αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:











Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην Coca – Cola
Τετ, 29 Ιαν 2014 - 10:38

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στη συνεδρίαση του Δ.Σ στις 28-1-2014 αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Η πολυεθνική ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ , το παγκόσμιο σύμβολο του καπιταλισμού και της εκμετάλλευσης , έκλεισε το εργοστάσιό της στη Θεσσαλονίκη και κλείνει το εργοστάσιο του Βόλου. Πετάει στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους μεταφέροντας το εργοστάσιό της στην Βουλγαρία , όπως δεκάδες άλλες επιχειρήσεις που βρήκαν εκεί φθηνότερους δούλους.

Τώρα η πολυεθνική αναθέτει τη διακίνηση των προϊόντων της σε εργολάβους, απολύοντας τους πωλητές – οδηγούς. Ακολουθούν και άλλες επιχειρήσεις. Κινδυνεύουν με απόλυση χιλιάδες εργαζόμενοι.

Η ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ δεν πάσχει από κέρδη. Σπέρνει ανεργία και δυστυχία για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη. Ξηλώνει εργοστάσια που στήθηκαν με ιδρώτα εργαζομένων και λεφτά καταναλωτών.

Ο ηρωικός αγώνας των εργαζομένων στην ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ που συμπληρώνουν 120 ημέρες απεργίας, η αντοχή και η αποφασιστικότητά τους να γίνει παράδειγμα, να κινητοποιήσει όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους.

Είναι μάχη ενάντια  σε ένα διεθνές μονοπώλιο, που ηγείται των βιομηχάνων και των εργοδοτών στα αντεργατικά τους μέτρα , που στηρίζεται από τις κυβερνήσεις με κάθε τρόπο. Είμαι μάχη ενάντια στην τρομοκρατία της πολυεθνικής. Η μάχη αυτή θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις σε πολλούς κλάδους. Ενδιαφέρει κάθε εργαζόμενο,

Είναι αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης. Η νίκη θα είναι όλων των εργαζομένων.

Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ και  καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία, όλον τον λαό να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα αυτό.

Με ψηφίσματα ,συγκεντρώσεις στους τόπους δουλειάς για ενημέρωση, με συγκεντρώσεις στις γειτονιές, να εκδηλώσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους στους απεργούς.

Η θέση κάθε εργαζόμενου είναι εκεί, η ΚΟΚΑ - ΚΟΛΑ δεν είναι ανίκητη.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Πηγή:   http://www.arcadiaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου