ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

06 Δεκεμβρίου 2013

Απάντηση στην Coca Cola




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Απάντηση στην Coca Cola»

         Η πολυεθνική Coca Cola μετά την 72σέλιδη (!) «Αγωγή» (αριθμός: 27451/2013] με τις ανυπόστατες κατηγορίες με την οποία προσπάθησε να κατατρομοκρατήσει τους εργαζόμενους ζητώντας 250 χιλιάδες ευρώ και να τους εξαναγκάσει έτσι να διακόψουν το δίκαιο αγώνα τους, συνεχίζει την προσπάθειά της να εκφοβίσει τους αγωνιζόμενους απεργούς του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης, μοιράζοντας τους κάθε εβδομάδα από ένα «εξώδικο».
          Η τελευταία «εξώδικη απάντηση-δήλωση και επιφύλαξη» της πολυεθνικής εταιρίας     (επιδόθηκε στις 4-12-2013) αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου  της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Ε.Ε.Π.), με αριθμό πρωτοκόλλου 1981, με θέμα: «Η Κόκα Κόλα συνεχίζει το bullying»  (επισυνάπτεται) και με έκπληξή μας διαβάζουμε την ακόλουθη απαράδεκτη φράση, που μόνο ως απειλή, μπορούμε να εκλάβουμε: «Αρνούμαστε και αποκρούουμε της απολύτως αβάσιμες, αναληθείς και δυσφημιστικές δηλώσεις αναφορικά με την  εταιρεία μας και τις δήθεν υιοθετούμενες πολιτικές της, που περιέχονται στα ως άνω έγγραφά σας –αλλά και σε κάθε άλλο έγγραφό σας με παρόμοιο αναληθές ή δυσφημιστικό και προσβλητικό για το πρόσωπο της εταιρείας μας περιεχόμενο – και επιφυλασσόμαστε των δικαιωμάτων μας κατά της Ομοσπονδίας σας και των συντακτών μας των εν λόγω εγγράφων».           
         Καλούμε την πολυεθνική Coca Cola Τρία Έψιλον να σεβαστεί το δικαίωμα των απεργών ως Ελλήνων πολιτών να διεκδικούν τα δικαιώματά τους, όπως προβλέπουν το σύνταγμα    και οι νόμοι της πατρίδας μας και  να εγκαταλείψει τις παρελκυστικές τακτικές με τα απαράδεκτα από κάθε άποψη εξώδικα.  Δηλώνουμε ότι και αυτή η πρακτική εκφοβισμού και τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό. Καλούμε τον ελληνικό λαό να συνεχίσει να βγάζει  «Κόκκινη Κάρτα» στα προϊόντα της Coca Cola και δηλώνουμε ότι δεν πτοούμαστε, δεν υποχωρούμε και συνεχίζουμε το δίκαιο αγώνα μας   μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της  Θεσσαλονίκης.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου